Koulutukset - Johtaminen ja esimiestyö

Muuttuva työelämä

Miten työ muuttuu ja miltä se näyttää tulevaisuudessa? Miten muutoksiin tulisi valmistautua? 

Murrosaika: työ, tuottavuus ja toimintaympäristöä muutoksessa. Valmennuspäivä luotaa seuraavan 20 vuoden muutosta, sen suuntia ja moniulotteisia vaikutuksia tavalla, josta syntyy operatiivisesti ymmärrettävää johtamisympäristöä. Uudet tuotantotavat synnyttävät huomattavan suuren ja nopean muutospaineen, jonka ymmärtäminen on kaiken johtamisen kivijalka. Extreme Business Makeover and how to do it. 

 • Arvon tuottaminen ja työpaikat
  Kun tuotantovälineistö muuttuu, niin arvon tuottamisen tavat muuttuvat. Jokaisen johtajan täytyy syvällisesti ymmärtää arvon syntymisen mekanismi ja tunnistaa tavat, joilla luodaan suotuisat olosuhteet arvon syntymiselle. 
 • Digitalisaatio ja vallan siirtyminen järjestelmiltä ihmisille
  Kun B2B ja B2C muuttuvat H2H:ksi, kaikenlainen toimeliaisuus on lopulta ihmisten välistä toimintaa. Miten luoda prosesseja, joissa ihmisten rooli on aiempaa suurempi? Miten rakentaa työyhteisöä, jossa työntekijän autonomian aste kasvaa? Miten luoda tiekarttaa kohti itseohjautuvaa yhteiskuntaa?
 • Automatisaatio, robotisaatio ja jälkiteollinen artistiyhteiskunta
  Miten työ muuttuu, kun kone hoitaa mekaaniset, toisteiset ja rutiinipitoiset työt? Miten osaamisen ja oppimisen johtamine pitäisi organisoida? Miltä työ näyttää 2030-luvulla? 

Asiantuntijana tulevaisuustutkija Ilkka Halava, Prime Frontier Oy. Halava (KTM, CBC) on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja Prime Frontier Oy:n ja Future Works Oy:n toimitusjohtaja. Hän on yksi Suomen suosituimmista puhujista ja neuvonantajista, jolla on ollut yhteistyötä yli 300 eri organisaation kanssa. Sosiokulttuurisen muutoksen eturivin osaajana Ilkka on ollut mukana lukuisissa yksityisen ja julkisen sektorin kehityshankkeissa suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden kanssa jo yli 25 vuoden ajan.

 • Muuttuva johtajuus työn murroksessa: myötäintoa ja myötätuntoa johtamiseen
  Miten tunteet ja myötäinto synnyttävät ketteryyttä, luovuutta ja innovatiivisuutta ihmisiä johdettaessa. 

Asiantuntijana YTM, KTM Tea Munne.  Munne on työskennellyt muuttuvissa ja uudistuvissa työorganisaatioissa 25 vuoden ajan eri puolilla Suomea, nyt Kaakkois-Suomen ELYssä.  Hänen mielenkiintonsa kohdistuu juuri nyt johtajuuden muuttumiseen. Mikä estää ja mikä mahdollistaa ketterää johtajuutta suomalaisissa pk-yrityksissä? Miten luovuutta ja innovatiivisuutta synnytetään?

Tilaisuus alkaa aamukahvilla ja ilmoittautumisella klo 8.15 ja päättyy klo 12.30 lounaaseen. 


Paikka

Datariina

Heikinkatu 7 , Kotka


Osallistumismaksu

Normaalihinta 369 € + alv 24 %

Jäsenhinta 269 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
8.10.2018 8:30 - 8.10.2018 12:30 24.9.2018 16:00
Ilmoittaudu


Datariina

Heikinkatu 7 , Kotka