Tapahtumat - Valiokuntien kokoukset

Koulutus- ja työvoimavaliokunnan kokous 4/2017

Koulutus- ja työvoimavaliokunnan vuoden viimeisessä kokouksessa vieraillaan Hoiku Oy:llä Haminassa. Kokouksen isäntänä on valiokunnan puheenjohtaja, toimitusjohtaja Päivi Vahteri, Hoiku Oy. Kokouksen esityslista on luettavissa viikkoa ennen Agendiumissa.

 

Osoite: Kokkokallionkatu 2, 49400 Hamina

 

Valiokunnan vuoden 2017 vaikuttamisen painopisteenä on osaava työvoima ja erityisesti nuorten työllistymisen edistäminen ja positiivisten työelämäkokemusten tarjoaminen. Konkreettisena toimenpiteenä tästä on kampanja, jossa yrityksiä haastetaan mukaan tarjoamaan kymenlaaksolaisille nuorille lyhytkestoista keikkatyötä Work Pilots -sovelluksen avulla. 

 * Valiokuntien kokoukset ovat kaikille luottamushenkilöille avoimia, muistathan ilmoittautua ennakkoon. Mahdollisuus myös lähettää varajäsen.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
11.12.2017 14:00 - 11.12.2017 16:00 6.12.2017 16:00
Ilmoittaudu