Tapahtumat - Valiokuntien kokoukset

Valiokuntalounas 30.8.

Lämpimästi tervetuloa verkostoitumaan valiokuntien ja luottamushenkilöiden yhteislounaalle! 

Lounaan aikana kuulemme Kauppakamareiden tulevaisuusvisiosta. Vieraana johtaja Johanna Sipola, Keskuskauppakamari. Kauppakamarit ovat rakentaneet valtakunnallisesti yhteistä tulevaisuusvisiota kohdentaakseen vaikuttamistyötä yritysten kannalta tärkeisiin asioihin. Tulevaisuusvision rakentamiseen ovat osallistuneet kauppakamareiden laaja luottamushenkilöverkosto, jäsenyritykset sekä henkilöstö. Tulevaisuusvision avulla rakennetaan entistä vaikuttavampaa kauppakamaritoimintaa.  


Ilmoittautumiset 17.8. mennessä.
(paikka vahvistuu pian)

 


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
30.8.2018 11:00 - 30.8.2018 13:00
Ilmoittaudu