Minun kauppakamaripolkuni

Henni Seppälä, pankinjohtaja, OP Kymenlaakso


”Kun loppuvuodesta 2014 siirryin nykyisiin tehtäviini Kymenlaakson Osuuspankissa, niin melkein heti minua kysyttiin Kouvolan seudun kauppakamariosaston hallitukseen. Samalla tulin valituksi kaupan ja palvelujen valiokuntaan Kymenlaakson kauppakamariin.

Pari vuotta sitten minut valittiin kauppakamarin vastaperustettuun nimitysvaliokuntaan, joka kartoittaa ja esittää luottamushenkilöt kauppakamarin eri luottamustehtäviin.

Olen ollut aika aktiivinen osallistuja kauppakamarin tilaisuuksissa. Käyn etenkin Elinkeinoelämän foorumeissa ja suhdannebarometrien tulosjulkistuksissa. Niistä olen saanut hyvää materiaalia, jota olen jakanut meillä töissä pankin yritysasiakasvastaavien käyttöön. Niistä he saavat hyvää tietoa talouden tilanteesta ja kehityksestä omiin keskusteluihinsa yritysasiakkaiden kanssa.

Niin, ja tietysti olen pyrkinyt osallistumaan myös naisverkoston lounaisiin ja Suunta-johtamisseminaareihin.

Kun olin äitiyslomalla, niin kauppakamarin tilaisuudet oli hyvä tapa pysyä kärryillä, mitä meidän yhteisössä tapahtuu. Tilaisuudet oli yleensä lyhyitä ja niihin pystyi hyvin irrottautumaan pienten lasten äitikin.

Mukanaolo kauppakamarissa on tuonut paljon uusia ihmisiä ja tuttavuuksia sekä kanavia vaikuttamiseen.

Kauppakamarin tilaisuuksien kautta olen tullut paikkakunnalla enemmän tutuksi ja olen ehkä sen kautta helpommin lähestyttävä.

Työnantajani on kannustanut osallistumaan ja nytkin olemme koko johtoryhmä ottamassa oppia marraskuun Suunta-seminaarissa.”