if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Valiokunnat

Valiokunnat ovat yritysten ääni ja keskittyvät vaikuttamaan oman toimialansa ajankohtaisiin haasteisiin

Kymenlaakson kauppakamarissa toimii neljä toimiala- ja klusteripohjaista valiokuntaa sekä nimitysvaliokunta, joissa työskentelee  yhteensä noin 90 jäsenyritysten tai -organisaatioiden edustajaa. 

Valiokuntien jäsenet edustavat Kymenlaakson kauppakamarin jäsenyrityksiä ja -organisaatioita. He ovat valiokuntatoimintaan sitoutuneita, aktiivisia ja omaavat kuhunkin valiokuntaan soveltuvaa näkemystä ja osaamista. 

Valiokuntalaisen toimikausi on kolme vuotta kerrallaan. Meneillään oleva valiokuntakausi päättyy vuoden 2022 lopussa. 

Jos olet kiinnostunut toimimaan luottamushenkilönä, niin vinkkaathan siitä: marika.kirjavainen@kauppakamari.fi tai 040 900 6651.

Kokoukset ja tapaamiset

Valiokunnat toteuttavat toiminnallaan kauppakamarin strategiaa. Kuluneella toimintakaudelle valiokuntatyöskentelyssä on keskitytty erityisesti osaavan työvoiman, toimivan infran, kehittyvän yritystoiminnan sekä yhtenäisen maakunnan ja maakunnan vetovoimaisuuden vahvistamiseen. 

Valiokuntien toimintavuoden aloittaa Valiokuntavalkeat –toiminnansuunnittelukokous. Valiokuntien kokouksissa käsitellään toimenpiteiden kohteiksi valittuja teemoja ja ajankohtaisia haasteita, ongelmia ja kehityskohteita. Tarvittaessa valiokunnat kokoontuvat vapaamuotoisemmin. Valiokuntien kokoukset ja tapaamiset löydät tästä linkistä

Valiokuntien tapaamisissa vieraillaan maakunnan ja valtakunnan päättäjien pakeilla, viedään viestiä keskeisille sidosryhmille, jaetaan ajankohtaistietoa ja kehitetään asiantuntemusta verkostoa hyödyntäen. 

Valiokuntalaisten toivotaan osallistuvan aktiivisesti kauppakamarin elinkeinoelämää koskeviin kyselyihin.

Kuvia valiokuntien kokouksista ja tapaamisista

Luottamushenkilöetu 2022

Kymenlaakson kauppakamarin luottamushenkilöt mukaan lukien valiokuntalaiset ovat oikeutettuja saamaan vuonna 2022 henkilökohtaisen 200 € arvoisen luottamushenkilöedun valtakunnallisen kauppakamarin Johtajaklubin jäsenmaksusta. Etu on käytettävissä kuluvan luottamushenkilövuoden aikana. Kauppakamarin Johtajaklubiin ilmoittautumisen yhteydessä tulee käyttää alennuskoodia. Koodin voi pyytää: kymichamber@kauppakamari.fi. Lisää tietoa kauppakamarin Johtajaklubista sekä ilmoittautuminen Johtajaklubiin tämän linkin kautta. 
Kysy lisätietoja

Marika Kirjavainen

Toimitusjohtaja
040 900 6651
marika.kirjavainen@kauppakamari.fi