Asuntomessuilta 12.11.2018


Asuntomessut Kouvolassa pidetään heinä-elokuussa 2019. Yrityksiä on aktivoitu toimintansa suunnitteluun messutapahtumaa varten  erityisissä yritystyöryhmissä, jotka ovat toimineet Kouvolan seudun kauppakamariosaston varapuheenjohtaja Marja-Leena Joukaisen johdolla jo 2017 keväästä alkaen. Kaikki yritystyöryhmäläiset ovat erityisen tervetulleita Asuntomessiltaan.

Kouvola Innovation käynnisti huhtikuussa 2018 Messukohteena koko Kouvola Elyn Toimintaympäristön kehittämisavustuksen turvin. Projektia vetää Raija Sierman. Asuntomessuillassa kuullaan tilannekatsaus projektin sisältöön, sen tuomiin mahdollisuuksiin yrityksille ja syksyn-talven toimenpiteisiin.

Ennen Asuntomessuiltaa pidetään Kouvolan seudun kauppakamariosaston ja Kouvolan Liikemiesyhdistyksen syyskokoukset klo 17.00 alkaen.

Kahvitus klo 16.30 alkaen.

Pyydetään ilmoittautumaan kahvitarjoilua varten 7.11. mennessä: kirsi.juura@kauppakamari.fi tai pekka.floman@datagroup.fi

Paikka: KRAO, Prikaatintie, Kasarminmäki, Kouvola

Asuntomessuillan ohjelma 18.00

Raija Sierman

Messukohteena koko Kouvola -projekti. Miten Kouvolassa varaudutaan Asuntomessumatkailijoiden tuloon ja yritysyhteistyö. Projektipäällikkö Raija Sierman, Kouvola Innovation.
Tutustu tästä linkistä Messukohteena koko Kouvola -yritysyhteistyön katsaukseen (syyskuu 2018).

WP 20170802 029

Katsaus Asuntomessujen syksyn ja talven ajankohtaisiin tapahtumiin. Projektipäällikkö Sanna Kauppi, Kouvolan kaupunki. 

Keskustelua yrityksiä koskevista Asuntomessuihin liittyvistä asioista.

Tilaisuuden järjestävät Kouvolan Liikemiesyhdistys ja Kouvolan seudun kauppakamariosasto.