HHJ - Hyväksytty hallituksen jäsen

hhj banneri2  

hhj logo rgb

  

Seuraava HHJ-kurssi Kotkassa 8.9. - 14.10.

Hallitus on omistajalle ja toimitusjohtajalle kuin palloseinä. Hallituksen jäsenten tärkeä tehtävä on kysyä oikeita kysymyksiä. 

Suosittu HHJ-kurssi on tarkoitettu hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. 

Kurssi sopii sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille tai sitä harkitseville; toimitusjohtajille, yrittäjille, kunnallisten osakeyhtiöiden ja liikelaitosten johtajille ja hallituksen jäsenille. Hyvää hallitusosaamista tarvitaan yritysten lisäksi myös julkisella sektorilla ja yhdistyksissä

Yrittäjät, yritysjohto ja organisaatiot tarvitsevat tuekseen eri alojen osaavia hallitusjäseniä, jotta toiminta kasvaa, uudistuu ja pystytään laajentumaan uusille markkina-alueille säilyttäen samalla hyvä kannattavuus. Hyvällä hallitustyöllä edistetään yritystoimintaa ja tuetaan pk-yritysten kasvua sekä luodaan uusia työpaikkoja ja säilytetään jo olemassa olevia. Erilaisissa yrityksen kehitysvaiheissa kuten esimerkiksi sukupolvenvaihdoksissa, omistajamuutoksissa, kansainvälistymisessä ja markkinahäiriöissä tarvitaan osaavaa ja yhteistyökykyistä hallitusta.

SISÄLTÖ 

Kurssiin sisältyy neljä puolen päivän opintojaksoa, ryhmätyö sekä kirja. Kurssille hyväksytään 24 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kurssin suorittaminen edellyttää osallistumista kaikille jaksoille. Mikäli jokin jakso ei sovi aikatauluun, poissaolon voi korvata joko myöhemmällä Kymenlaakson kauppakamarin kurssilla tai muiden kauppakamareiden järjestämillä kursseilla erikseen sovittavalla tavalla.

OHJELMA

Lähijaksot
•  1. jakso: Hyvä hallintotapa  8.9.2020 klo 12.45-17.30
• 2. jakso: Hallituksen ja hallitustyön organisointi 18.9.2020 klo 12.45-17.15
• 3. jakso: Strategiatyö 28.9.2020 klo 12.45-17.15
• 4. jakso: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus 14.10.2020 klo 12.45-19.00
Ryhmätyö
7.10.2020 12.45-17.15 (Ryhmä voi sopia ryhmätyön myös muuhun ajankohtaan jaksojen 3.-4. väliin.)

HHJ-kurssin isäntäyrityksenä toimii CTS Engtec Oy. 

Hinta

Jäsenhinta 1750 € + alv 24 %
Normaalihinta 2500 € + alv 24 %.
Hinta sisältää osallistujille jaettavan aineiston sekä kahvitarjoilut. 

Katso tästä HHJ-kurssin esittelyvideo

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu hhj.fi -sivuston kautta
Jos olet uusi käyttäjä, sinun täytyy ensin rekisteröityä.
Sen jälkeen kirjaudut sisään.
Seuraavassa vaiheessa valitse 8.9.2020 Kotkassa alkava kurssi Koulutukset -sivulta ja täytä ko. kurssisivulta löytyvä ilmoittautumislomake. 
Näin varmistat paikkasi HHJ-kurssillamme. 
Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiseen hhj.fi -sivustolla

 

HHJ - Hyväksytty hallituksen jäsen -kurssi on Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnerit ry:n yhdessä kehittämä valtakunnallinen koulutuskokonaisuus. Kurssin suorittanut on oikeutettu osallistumaan HHJ-tutkintoon. Valtakunnalliset tutkintotilaisuudet järjestetään kahdesti vuodessa Tampereella. Tutkinnon hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään HHJ-nimitystä.