Koulutukset - Johtaminen ja esimiestyö

HHJ-Puheenjohtajakurssi

Hallitustyön rooli on kasvanut yrityksissä ja myös yhteiskunnan kehittämisessä. Menestyksekkään toiminnan luomisessa hallituksella on merkittävä rooli, jossa erityisesti puheenjohtajan taidot vaikuttavat. HHJ-puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajalla tulee olla kyky kehittää hallitusosaamista, niin omaansa kuin hallituksen jäsenten. Toimiva hallitus on osakeyhtiön voimavara ja suunnannäyttäjä. 

Kurssipäivät: 4.9.2018 klo 12.15-16.30
                      5.9.2018 klo 8.30-15.00

Sisältö:
Kurssilla luodaan pohja hallituksen puheenjohtajan käytännön työlle: hallituksen yhdintehtävät ja tehokkuudet, yrityksen strategia sekä päätöksenteko- ja johtamisjärjestelmä, kokouksen johtaminen ja työjärjestys, liiketoiminnan kehittäminen ja toimitusjohtajan katsaus, hallituksen ja puheenjohtajan vuorovaikutussuhteet, hallituksen puheenjohtajan tehtävät ja vastuut. 

Kohderyhmä ja pohjatiedot: Kurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajaksi aikoville. Kurssin osallistujilta edellytetään HHJ-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista. 

Kouluttajat: Antero (Antti) Virtanen on pitkän linjan hallitusosaaja, joka vaikuttaa kymmenien pienten ja suurten yritysten taustalla. Nykyisin Virtanen toimii koulutukseen, strategiseen konsultointiin ja pääomasijoituksiin keskittyvän Jesura Oy:n toimitusjohtajana. Ismo Salminen on juristi, VBA Nordicin asiantuntijayrittäjä ja yritysjohtaja, jolla on laajaa kokemusta sekä liikkeenjohdon että liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä. 

Kirjallisuutta: Hallituksen puheenjohtajan opas - johda pk-yritys menestykseen: Antero Virtanen, Eero Oittila, Kai Miesmäki, Pertti Mäntylä (sis. kurssin hintaan) 

KURSSIOHJELMA

Muutokset mahdollisia. Kurssin järjestämisen ehtona on kurssikohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. 


Paikka

Kymenlaakson Jäte Oy

Ekokaari 50, Kouvola


Osallistumismaksu

Normaalihinta 1900 € + alv 24 %

Jäsenhinta 1300 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
4.9.2018 12:15 - 5.9.2018 15:00 21.8.2018 16:00
Ilmoittaudu


Kymenlaakson Jäte Oy

Ekokaari 50, Kouvola