Koulutukset

Kirjanpito 2020 - laivaseminaari

Vuosittain järjestettävästä Kirjanpito-laivaseminaarista on muodostunut suosittu kohtaamispaikka alan ammattilaisille.

Kirjanpito 2020 Tukholma -laivaseminaari on loistava foorumi päivittää tietosi lainsäädännön uudistuksista ja lähitulevaisuuden kehityssuunnista. 

Osallistujien palautetta:

  • Oman työni kannalta mm. veroinfo ja ratkaisuja kirjanpito-ja tilinpäätösongelmiin olivat parasta antia.
  • Hyvät järjestelyt ja ammattitaitoiset luennoitsijat, joita on ilo kuunnella. Ja mukavat osallistujat (ei paljon muuta voi toivoakaan).

Tiukan asian lisäksi nautit rennosta tunnelmasta ja solmit uusia kumppanuuksia. Verkostoituminen kannattaa aina. 

 

Ilmoittaudu 10.1.2020 mennessä, majoitut 1 hengen hytissä ilman lisämaksua!

 

Tutustu mielenkiintoiseen ohjelmaan ja tule mukaan laineille!  

 

 

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. 

 

 


Osallistumismaksu

Normaalihinta 990 € + alv

Jäsenhinta 790 € + alv


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
13.5.2020 11:45 - 15.5.2020 10:30 1.5.2020 16:00
Ilmoittaudu