if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Erinomainen kassaennuste datasta 30.9.

Kassaennuste on yrityksen tärkein työväline tänä päivänä. Samaan aikaan kassaennusteen tekeminen on työlästä, kallista ja vie meiltä aikaa. Epävarmuus kassasta ja sen tehokkuudesta aiheuttaa meille turhaa stressiä. 

Tänä päivänä koneoppimismallit tekevät kovan työn puolestasi. Tässä napakassa seminaarissa kerrotaan, kuinka saat omasta datastasi tarkan kassaennusteen koneoppimisen avulla automaattisesti ja helposti. Käymme läpi myös kassan tehokkuuden mittarit sekä käytännön vinkit, kuinka saat kassasi tehokkaaksi omin toimin.

Asiantuntija:
CEO Founder Päivi Kangasmäki, riskrate

Ohjelma:

12.45 Ilmoittautuminen

13.00 ERINOMAINEN KASSAENNUSTE DATASTA

Ennusta kassaa datalla ja koneoppimisella
Kassaennuste aiheuttaa stressiä
Miksi kassaennuste on vaikeaa?
Anna datan ja koneoppisen tehdä kova työ puolestasi
Ennusta tulevaa 30 - 90 päivää etukäteen
Case 1. Käytännön esimerkki kassan koneoppimismalleista

Kassan tehokkuuden mittari
Kirjanpidon tulos positiivinen ja kassavirta negatiivinen
Tehokkaan kassan peukalosääntö
Oikea mittaria seuraamalla lisää rahaa kassaan
Kuinka tehostaa kassaa omin toimin käytännössä
Case 2. Käytännön esimerkki kasvusta omalla kassavirralla

Ennakoi kassan riskit ajoissa
Missä rahasi ovat ja millaisissa ostajissa rahasi ovat?
Kuinka pienentää kassan riskiä käytännössä?
Rakenna tehokas kassa
Case 3. Käytännön esimerkki kassan riskin mittaamisesta data analytiikalla

16.00 Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi


Osallistumismaksu

Normaalihinta 495 € + alv

Jäsenhinta 395 € + alv


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
30.9.2021 12:45 - 30.9.2021 16:00 31.3.2021 15:00 - 29.9.2021 15:00
Ilmoittaudu

erinomainen kassaennuste 730x730

Päivi Kangasmäki
CEO Founder
riskrate

Päivi Kangasmäki on riskrate yrittäjä ja toimitusjohtaja.
riskrate on suosittu ja erinomainen 30 - 90 päivän kassaennuste, joka hyödyntää dataa ja koneoppimista. 

Ennen riskraten perustamista yhdessä ystäviensä kanssa, Pävi vastasi kassasta ja treasurystä erityisesti vaikeina aikoina ja murrosvaiheessa, mm. globaleissa kasvuyrityksissä sekä lista- ja perheyrityksissä.
Tänään Päivi näkee päivittäin työssään lukuisia kassaennusteen käytännön haasteita ja kuinka niitä saadaan hoidettua helposti arjessa modernia teknologiaa hyödyntäen.