if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Venture capital -sijoittaminen ja sopimukset 10.2.

Venture capital -sijoituksien määrä suomalaisiin startup-yrityksiin kasvoi koko 2010-luvun ajan, ja yhä useammat juristit ja muut ammattilaiset tekevät töitä venture capital -sijoitusten parissa. Samalla venture capital –sijoituksiin liittyvät sopimukset vaikuttavat yhä useamman suomalaisen startup-yrityksen toimintaan.

Millainen on venture capital -sijoittamisen toimintamalli ja millaisia sopimuksia sijoittamiseen liittyy?

Tehokkaassa aamupäivän koulutuksessa perehdyt

  • venture capital -sijoituksen vaiheisiin
  • venture capital -rahaston rakenteeseen ja toimintaan
  • sijoitus- ja osakassopimuksen sisältöön.

Kenelle:
Koulutus sopii toimialasta riippumatta kaikille, jotka haluavat lisätietoa venture capital -sijoittamisen perusteista ja etenkin siihen liittyvistä sopimuksista ja niiden yleisimmistä ehdoista. Koulutus sopii niin yrittäjille, pääoma- ja enkelisijoittajille kuin pääomasijoittamisen parissa työskenteleville asianajajille ja konsulteille.

Tilaisuuden kouluttajana toimii Counsel, OTM Jonathan Andersin asianajotoimisto DLA Piperin Helsingin toimistolta. Jonathan on yritys- ja rahoitusjärjestelyihin erikoistunut juristi, jonka painopistealueisiin kuuluvat erityisesti venture capital -sijoitukset, ja hän on avustanut lukuisia suomalaisia startup- ja kasvuyrityksiä sekä niin kotimaisia kuin ulkomaisia venture capital -sijoittajia rahoituskierroksilla.

Ohjelma:

12.55 Etäyhteyden avaus

13.00 Tervetuloa! Asiantuntija Janne Kettunen, Helsingin seudun kauppakamari

 Counsel, OTM, Jonathan Andersin, Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy

  • Venture capital –rahaston rakeenne ja toiminta
  • Venture capital –sijoituksen prosessi
  • Sijoitussopimuksen sisältö ja pääkohdat

 14.30 tauko

14.45 Osakassopimuksen sisältö ja pääkohdat

16.00 Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 550 € + alv 24 %

Jäsenhinta 440 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
10.2.2022 13:00 - 10.2.2022 16:00 29.12.2021 15:00 - 9.2.2022 15:00
Ilmoittaudu

Jonathan Andersin 2048x204820210510120156 280x2

Jonathan Andersin
Counsel, OTM
Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy

Jonathan on yritys- ja rahoitusjärjestelyihin erikoistunut juristi, joka työskentelee Counsel-juristina asianajotoimisto DLA Piperin Helsingin toimistolla. Jonathanin painopistealueisiin kuuluvat erityisesti venture capital -sijoitukset, ja hän on avustanut lukuisia suomalaisia startup- ja kasvuyrityksiä sekä niin kotimaisia kuin ulkomaisia venture capital -sijoittajia rahoituskierroksilla. Jonathan on myös toiminut kouluttajana ja puhujana useissa alan koulutuksissa ja tapahtumissa. 
Juristin tutkinnon suorittamisen lisäksi Jonathan on opiskellut rahoitusta Goethe-yliopistossa Frankfurt am Mainissa sekä Hankenilla Helsingissä.