if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Antti Apunen: Tuotteista palvelullesi törkeä lupaus 11.10.

Kaipaatko helpommin myytäviä tuotteita? Tarvitsetko uusia asiakkaita asiantuntijapalvelullesi? Junnaako palvelukehityksesi paikallaan?

Tuotteistamisen tehovalmennuksessa kuulet palvelukehityksen parhaista keinoista, joiden avulla voit parantaa omien palveluidesi kehitystä ja tuotteistamista. Koulutuksessa käydään läpi tuotteistamisen keskeiset työvaiheet ja tavoitteet – keskittyen erityisesti kokeilevaan palvelukehitykseen. Samalla selviää myös, miten tuotteistetaan omalle palvelulle törkeä lupaus.

Koulutukseen kuuluu:

  • Tarinoita törkeistä lupauksista
  • Esimerkkejä useista suomalaisista suuryrityksistä
  • Tinkimättömiä näkemyksiä palvelukehityksen parhaista keinoista
  • Runsaasti keskustelua ja perinteisten mallien kyseenalaistamista

Tuotteistuskoulutuksen aikana romutetaan perinteisiä ajattelumalleja ja raivataan tilaa kokeilevalle palvelukehitykselle. Koulutuksessa tutustut LEAN-henkisiin kehitysmenetelmiin ja pääset pohtimaan törkeitä palvelulupauksia. 

Kenelle:
Tuotteistuskoulutus sopii hyvin myyntihenkisille palvelukehittäjille, jotka haluavat kehittää ratkaisumyynnin taitojaan.

Asiantuntijana:
Kouluttajana toimii kokenut tuotteistaja Antti Apunen Ediste Oy:stä.

Antti kouluttaa myös Asiakkuudenhallinta uudelle tasolle - palvelutoimittajasta avainkumppaniksi 21.11. 

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Hyödynnä lisäosallistujan etu! Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan samaan etäkoulutukseen samasta organisaatiosta, maksaa vain ensimmäinen osallistuja täyden hinnan ja kaikki loput saavat koulutuksen -50% alennuksella. Ilmoittautumiset suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai 09 2286 0360.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 600 € + alv 24 %

Jäsenhinta 450 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
11.10.2022 12:00 - 11.10.2022 16:00 14.6.2022 15:00 - 10.10.2022 15:00
Ilmoittaudu

 

Antti Apunen
Tuotteistaja
Ediste Oy

Kouluttajana toimii kokenut tuotteistaja Antti Apunen Ediste Oy:stä. Antilla on 20 vuoden kokemus tuotteistamisesta, ja hän on tuotteistanut yli 500 palvelua maailmanlaajuisesti osaamistaan ja tuotteitaan myyville yrityksille. Antti on kirjoittanut myös useita julkaisuja tuotteistamisesta.