if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Käyttöomaisuuden poistot – kirjanpidossa ja verotuksessa 14.6.

Mitkä pitkävaikutteiset hankinnat kirjataan taseen pysyviin vastaaviin? Miten suunnitelman mukaiset poistot sovitetaan yhteen verotuspoistojen kanssa? Miten hyllypoistoja seurataan? Miten pysyvien vastaavien myyntivoitot tai -tappiot käsitellään kirjanpidossa ja verotuksessa? 

Käyttöomaisuuden poistot - kirjanpidossa ja verotuksessa -koulutus sisältää useita käytännön esimerkkejä eri veroilmoituslomakkeilla annettavista tiedoista. Tiivis paketti soveltuu kaikille taloushallinnon henkilöille, joiden tulee työssään osata johtaa veroilmoitustiedot kirjanpidosta.

Asiantuntijat:
Teija Kerbs ja Jukka KoivumäkiHelsingin seudun kauppakamari

Ohjelma:

08.45 Ilmoittautuminen

9.00  Pysyvät vastaavat

-aineettomat hyödykkeet

-aineelliset hyödykkeet

-sijoitukset

Poistot ja arvonalentumiset

-poistoerot

-hyllypoistot

-arvonalentumiset kirjanpidossa ja verotuksessa

-verolainsäädännön mahdollisista muutoksista aiheutuvat toimenpiteet

Pysyvien vastaavien myynti

-myyntivoiton ja -tappion kirjaus

-yksinkertaistettu menettely verotuksessa 

Pienen kirjanpitovelvollisen helpotukset

-EVL:n poistomenettely

-tilinpäätöksessä ilmoitettavat tiedot

-toiminnan laajentuminen

12.00 Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 495 € + alv 24 %

Jäsenhinta 395 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
14.6.2022 8:45 - 14.6.2022 12:00 28.12.2021 15:00 - 13.6.2022 15:00
Ilmoittaudu

Teija Kerbs 2048x204820210511145625 28

Teija Kerbs
Kirjanpidon asiantuntija
Helsingin seudun kauppakamari

Teija Kerbs
toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.


Jukka Koivuma CC 88ki 2048x20482021051

Jukka Koivumäki
Veroasiantuntija
Helsingin seudun kauppakamari

Hall. maist. Jukka Koivumäki toimii Helsingin seudun kauppakamarin veroasiantuntijana. Hän on vuoden 2012 alusta lähtien KauppakamariTiedon Vero-teoksen kirjoittaja. Hänellä on pitkä kokemus tilitoimistoalalta ja verohallinnosta.