if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Työoikeuspäivä 2022 2.6.

Tervetuloa Kauppakamarin Työoikeuspäivään kuulemaan ja keskustelemaan voimaan tulleesta ja voimaan tulevasta sekä valmisteilla olevasta työlainsäädännöstä.

Päivän puheenjohtajana toimii asianajaja Petteri Uoti, Dittmar & Indrenius.

Osallistujien palautetta:

  • Erittäin hyvä koulutus sisällöllisesti. Mielenkiintoista ja tiukkaakin asiaa, mutta tuotu esille ihmisläheisesti ja helposti ymmärrettävästi minullekin, joka en ole työsuhdejuridiikan ammattilainen.
  • Petteri Uoti on aina yhtä asiantunteva. Eri oikeusasteissa käytyjen tapausten läpikäynti ja ratkaisujen pohdinta on äärimmäisen mielenkiintoista! Riippumatta siitä, miten ns. lähelle omaa työtä tapaukset osuvat. Piti myös puheenjohtajana homman hyvin kasassa.

Ohjelma:
Ohjelmaa valmistellaan

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan samaan etäkoulutukseen samasta organisaatiosta, maksaa ensimmäinen osallistuja täyden hinnan ja kaikki loput saavat koulutuksen -50% alennuksella. Ilmoittautumiset suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai 09 2286 0360.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 720 € + alv 24 %

Jäsenhinta 520 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
2.6.2022 8:30 - 2.6.2022 16:15 28.12.2021 15:00 - 1.6.2022 15:00
Ilmoittaudu

Petteri Uoti
Asianajaja
Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy

Asianajaja Petteri Uoti on Dittmar & Indreniuksen työsuhdejuridiikkaan ja erimielisyyksien ratkaisemiseen keskittynyt osakas. Hänen työsuhdepraktiikkansa on jo yli 20 vuoden ajan keskittynyt yrityskauppojen sekä yritysten toiminnan uudelleenjärjestelyiden oikeudellisiin kysymyksiin sekä erimielisyyksien ratkaisuun. Uotin asiakaskunta muodostuu pääosin suurista ja keskisuurista kotimaisista ja ulkomaisista yrityksistä ja julkisyhteisöistä.