if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Edustus-, markkinointi- ja henkilöstökulut arvonlisäverotuksessa 24.3.

Yritysten taloushallinnon henkilöstöllä on oltava päivitetty tieto arvonlisäverotuksessa vähennyskelpoisten  ja henkilökuntakulujen sekä henkilökuntaetujen viimeisimmistä tulkinnoista.

Edustus-, markkinointi- ja henkilöstökulut arvonlisäverotuksessa -koulutuksessa perehdytään edustus- ja markkinointikulujen väliseen rajanvetoon - mikä on vähennyskelpoista ja mikä vähennyskelvotonta!

Aamupäivän kestävässä koulutuksessa käsitellään myös kattavasti henkilökuntakulujen, kuten merkkipäivälahjoista, virkistystilaisuuksista, työpaikkaliikunnasta, työmatkoista, työsuhdeautoista ja kotiliittymistä aiheutuneiden kulujen vähennysoikeutta. 

Koulutuksen jälkeen tiedät, mitkä ovat vähennyskelpoisten myynninedistämis- ja henkilökuntakulujen sekä henkilökuntaetujen viimeisimmät tulkinnat.

Asiantuntija:
Juha Laitinen, PricewaterhouseCoopers Oy

Osallistujapalautetta aiemmista koulutuksista:

  • Hienoa, kun sai vastauksia niihin alv-kysymyksiin joita on itse pohtinut ja miettinyt. Nyt on varmuutta enemmän, kun työskentelen näiden asioiden parissa.
  • Parasta antia oli ALV:n tärkeimpien periaatteiden läpikäyminen ja asiantuntijan monet konkreettiset esimerkit.
  • Aivan mahtava vetäjä ja antoisa koulutus. Mukaansatempaava tapa kertoa asioita ja sopivasti huumorilla maustettua puhetta, että jopa Arvolisäverokysymykset muuttuivat mielenkiintoiseksi!

Ohjelma:

8.45 Ilmoittautuminen

9.00 Arvonlisäveron vähennysoikeuden yleiset edellytykset

Vähennysoikeuden rajoitukset

Henkilökuntakulujen alv-käsittely

Markkinoinnin ja edustuksen välinen rajanveto

Kanta-asiakasjärjestelmien eksoottinen arvonlisäverotus

12.00 Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan samaan etäkoulutukseen samasta organisaatiosta, maksaa ensimmäinen osallistuja täyden hinnan ja kaikki loput saavat koulutuksen -50% alennuksella. Ilmoittautumiset suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai 09 2286 0360.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 580 € + alv 24 %

Jäsenhinta 435 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
24.3.2022 8:45 - 24.3.2022 12:00 30.12.2021 15:00 - 23.3.2022 15:00
Ilmoittaudu

Juha Laitinen
Osakas, OTK
PricewaterhouseCoopers Oy

Juha Laitinen
toimii asiantuntijana PwC:n välillisen verotuksen ryhmässä. Hän on konsultoinut yrityksiä ja muita yhteisöjä mukaan lukien julkisyhteisöt arvonlisäverotuksessa jo 25 vuoden ajan ja hän on alansa kokeneimpia neuvonantajia Suomessa. Juha on toiminut asiantuntijana lukuisissa transaktioissa ja toiminnan uudelleenjärjestelyissä. Hän on myös toiminut kouluttajana vuosien ajan sekä esiintyy säännöllisesti sekä kotimaisissa että kansainvälisissä seminaareissa.