if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Whistleblowing 1. osa - Whistleblowing-direktiivin sisältö ja uudet vaatimukset 28.4.

Tämä koulutus on Whistleblowing-koulutussarjan 1. osa. 

Joulukuusta 2021 alkaen EU:n whistleblowing-direktiivi tuo uusia vaatimuksia yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Näiden on otettava käyttöön epäiltyjen väärinkäytösten ilmoitus- eli whistleblowing-kanava. Lisäksi direktiivi edellyttää selkeitä toimintatapoja, joilla suojellaan väärinkäytöksistä ilmoittavia työntekijöitä.   

Tässä tehokoulutuksessa perehdytään direktiivin ja sitä tarkentavan kansallisen lainsäädännön sisältöön sekä näiden tuomiin uusiin vaatimuksiin.

Asiantuntija:
Johtava asiantuntija 
Ville Kajala, Keskuskauppakamari

Ohjelma:

8.50 Etäyhteyden avaaminen

9.00 Direktiivin sisältö ja uudet vaatimukset
Kansallinen lainsäädäntö - missä mennään?

10.15 Tilaisuus päättyy

Tehokas Whistleblowing-sarja sisältää kolme erillistä koulutusta. Voit ilmoittautua edullisesti koko koulutussarjaan tai valita sinua kiinnostavan yksittäisen koulutuksen.Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 306 € + alv 24 %

Jäsenhinta 230 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
28.4.2022 9:00 - 28.4.2022 10:15 3.1.2022 15:00 - 27.4.2022 15:00
Ilmoittaudu

Ville Kajala 10

Ville Kajala
Johtava asiantuntija
Keskuskauppakamari

Ville Kajaja toimii Keskuskauppakamarin edustajana whistleblowing-direktiivin kansallista täytäntöönpanoa valmistelevassa oikeusministeriön työryhmässä. Hänellä on laaja kokemus eri sääntelyhankkeista sekä EU- että kansallisella tasolla.