if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: TikTok yrityskäytössä 3.2.

TikTok on yksi nousevista sosiaalisen median kanavista. Se on videopalvelu, joka hurmasi ensin nuoret ja innostaa nyt aikuisiakin tuottamaan lyhyitä kekseliäitä videoklippejä. Palvelu mahdollistaa käyttäjilleen 15 sekunnin mittaisten videoiden luomisen ja julkaisemisen sekä toisten käyttäjien videoiden katselemisen.  

Koulutuksessa käsittelemme TikTokia yritysnäkökulmasta. Opit esimerkiksi kenelle ja kuinka yritys voi viestiä TikTokissa, mitkä kanavan lainalaisuudet on otettava huomioon yrityssisältöä suunniteltaessa, sekä miten kanavan tarjoamia työkaluja kannattaa käyttää. Viime ja tänä vuonna useampi suomalainen yritys onkin jo herättänyt huomiota kekseliäällä TikTok-sisällöllään. Tässä koulutuksessa opit ymmärtäämänä TikTokin mahdollisuudet markkinoinnille.

Ohjelma:

8.55 Etäyhteyden avaus

9.00 Koulutus alkaa

Tervetuloa! Tuottaja Arja Kuitunen, Helsingin seudun kauppakamari

  • TikTok juuri nyt​
  • TikTok pähkinänkuoressa​
  • Yrityksenä TikTokissa – 4 + 1 tapaa​
  • Kanavatietoinen sisältösuunnittelu​
  • Mainonta TikTokissa​
  • Onnistumisten mittaaminen

12.00 Koulutus päättyy

Asiantuntija:
Sade Yrjölä, Social Media Manager, LM Someco

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 520 € + alv 24 %

Jäsenhinta 390 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
3.2.2022 9:00 - 3.2.2022 12:00 21.12.2021 15:00 - 3.2.2022 15:00
Ilmoittaudu

Sade Yrjölä
Social Media Manager
LM Someco

Sade on sosiaalisen median moniosaaja, jonka intohimona on laadukkaan sisällön yhdistäminen maksettuun mainontaan. Saden osaamisaloihin kuuluvat mainonnan suunnittelu, sisällöntuotanto ja koulutus.