if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Harri Gustafsberg: Taktinen neuvottelu 31.10.

Haluatko olla taitava neuvottelija ja hyvä keskustelija? Taktisen neuvottelun koulutuksessa perehdyt poliisin panttivankineuvotteluista, vaativista kuulusteluista ja peitetoimintatehtävistä syntyneeseen neuvottelumenetelmään. Taktisen neuvottelun keinot valmistavat sinut haastaviin keskusteluihin ja vaativiin neuvotteluihin niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Ota haltuun taktisen neuvottelun taito tehokkaalla puolen päivän koulutuksella!

Koulutuksen avulla

  • kehityt paremmaksi keskustelijaksi
  • opit viestimään vakuuttavammin
  • tunnistat keskustelukumppanisi tavoitteet
  • opit keskustelemaan päämääräsi mukaan
  • tiedostat oman tapasi keskustella
  • löydät keinoja edetä vaativissa keskusteluissa.

Asiantuntija:
Tilaisuuden kouluttajana toimii Karhuryhmän entinen operatiivinen johtaja, FT, HTM Harri Gustafsberg, joka on itse ollut kehittämässä Taktinen neuvottelu -menetelmää.

Ohjelma: 

11:50 Yhteyden avaus etäosallistujille 

12:00 Taktinen neuvottelu -malli 

Neuvottelutyyli ja tilannetaju

Optimaalinen valmistautuminen 

Keskittyminen – Motiivi – Luottamus 

Vaikuttaminen ja tunteiden säätäminen 

Epämukavuus ja AARR 

16:00 Koulutus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan samaan etäkoulutukseen samasta organisaatiosta, maksaa ensimmäinen osallistuja täyden hinnan ja kaikki loput saavat koulutuksen -50% alennuksella. Ilmoittautumiset suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai 09 2286 0360.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 620 € + alv 24 %

Jäsenhinta 465 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
31.10.2022 12:00 - 31.10.2022 16:00 15.6.2022 15:00 - 28.10.2022 15:00
Ilmoittaudu

Harri Gustafsberg
Valmentaja, FT, HTM
Suomen Mentoritiimi Oy

Harri
työskenteli Poliisin valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Hän lopetti yksikössä elokuussa 2014.Nykyään Harri on henkistä suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori (FT) ja turvallisuusjohtamisen maisteri (HTM). Lisäksi hän on tietokirjailija ja palkittu yrityspuhuja.