if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: GDPR-asiat henkilöstöhallinnon näkökulmasta 4.3.

GDPR eli General Data Protection Regulation (yleinen tietosuoja-asetus), on henkilötietojen käsittelyä sääntelevä EU-asetus, jota alettiin soveltaa kaikissa EU-maissa keväällä 2018. Tietosuojaperiaatteita on noudatettava henkilötietojen käsittelyn kaikissa vaiheissa. 

Mitä tämä tarkoittaa HR:n näkökulmasta?

  • millä perusteella työnantaja voi käsitellä henkilötietoja?
  • miten toimitaan, kun henkilötietojen käsittely on ulkoistettu tai käytetään vuokratyöntekijöitä?
  • miten työntekijöiden testaus ja taustaselvitykset on tehtävä?
  • miten työntekijöiden tervedentilatietoja tulee käsitellö?

Tilaisuudessa käsitellään myös ilmiantokanavien asianmukaista järjestämistä.

Asiantuntijat:
Asianajaja Iiris Kivikari, Dittmar & Indrenius
Asianajaja Suvi Knaapila, Dittmar & Indrenius


Ohjelma:

8.50 Etäyhteyden avaaminen

9.00 Tietosuoja ja tietosuoja-asetus henkilöstöhallinnon näkökulmasta

  • taustoitus henkilötietojen käsittelyn perusteista: millä perusteella työnantaja voi käsitellä henkilötietoja
  • uudistuva työelämän tietosuojasääntely – mikä muuttuu, mikä ei?
  • henkilötietojen käsittelyn ulkoistaminen palveluntarjoajalle
  • vinkit erityisten työntekijäryhmien, kuten vuokratyöntekijöiden, tietojen käsittelyn järjestämiseen
  • ilmiantokanavien asianmukainen järjestäminen ja ilmoitusten käsittelyyn liittyvät henkilötietokysymykset
  • työntekijöiden testaus ja taustaselvitykset
  • työntekijöiden terveydentilatietojen käsittely

12.00 Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan samaan etäkoulutukseen samasta organisaatiosta, maksaa ensimmäinen osallistuja täyden hinnan ja kaikki loput saavat koulutuksen -50% alennuksella. Ilmoittautumiset suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai 09 2286 0360.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 630 € + alv 24 %

Jäsenhinta 430 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
4.3.2022 8:50 - 4.3.2022 12:00 30.12.2021 15:00 - 3.3.2022 15:00
Ilmoittaudu

Iiris Kivikari 2048x204820211221134859 280x

Iiris Kivikari
Senior Attorney, Asianajaja, CIPP/E
Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy

Asianajaja Iiris Kivikari on Dittmar & Indreniuksen tietosuojaan ja IT-oikeuteen erikoistunut juristi. Hän työskentelee pääosin suurten ja keskisuurten kotimaisten ja ulkomaisten yritysten kanssa niiden kehittäessä tietosuojatoimintojaan sekä dataintensiivisiä palvelujaan. Ennen Dittmar & Indreniusta Iiris on työskennellyt tietosuojavaltuutetun toimistossa.


Suvi Knaapila 2048x204820211221134837 280x

Suvi Knaapila
Asianajaja
Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy

Asianajaja, osakas Suvi Knaapila on toinen Dittmar & Indreniuksen Employment, Benefits & Pensions -praktiikan vetäjistä. Hän työskentelee laaja-alaisesti suomalaisten ja kansainvälisten yritysten henkilöstöön liittyvien juridisten kysymysten parissa, mukaan lukien työelämän tietosuoja-asiat.