if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Valmentava johtaminen 6.10.

Päivän aikana perehdytään valmentavan johtamisen perusideaan, työkaluihin, valmennustilanteiden tunnistamiseen ja erityisesti siihen, miten johdettavien kehittymistä ja tavoitteisiin sitoutumista tuetaan valmentaen. Ohjelman pääpaino on oman tiimin ja tiimiläisten valmentamisessa. Samoja toimintatapoja voi yhtä hyvin soveltaa johtamiseen ilman asemavaltaa. 

Valmentavan johtamisen koulutuksesta osallistujat saavat

  • hyvän yleiskuvan valmentavan johtamisen perusteista,
  • käytännön työkaluja valmentavaan johtamiseen,
  • ideoita siitä, miten monenlaisissa tilanteissa valmentavaa otetta voi tehokkaasti käyttää,
  • ymmärryksen siitä, miten valmentava johtaminen auttaa tiimiläisten motivoinnissa,
  • vinkkejä tiimin itseohjautuvuuden parantamiseen ja
  • oivalluksen siitä, miten johtaja itse kehittyy valmentavan johtamisen avulla.

Asiantuntijat: 
Johdon konsultti, valmentaja Eerik LundmarkNovetos Oy
Johtamisen konsultti, valmentaja, Business Coach Jukka MannermaaNovetos Oy

Ohjelma:

klo 8.50 Yhteyden avaus

9.00 Valmentavan johtamisen perusajatus:

Valmentavan johtamisen perustana on johdettavien arvostava kohtaaminen, heidän ajattelunsa kehittäminen ja heidän vastuunottonsa tukeminen: Miten suhtaudun työyhteisöni ihmisiin, millainen on oma johtamiskäsitykseni? Missä tilanteissa valmentaminen toimii hyvin, missä on mahdollisia riskejä?

Valmentamisen perustyökalut:

Valmennusmahdollisuuksia on päivittäin enemmän kuin tavallisesti tiedostamme, mutta haasteena on usein tilaisuuden välitön hyväksikäyttö. Sitä helpottamaan ohjelmassa käydään läpi vaivattomasti omaksuttavia kysymys- ja kuuntelutyökaluja, joilla ajattelua avataan ja kuljetetaan kohti uutta oppimista ja toimintaa.

11.30-12.15 Lounastauko

Valmentamisen jatkumo:

Valmentaminen on tavallisesti jatkuva prosessi, jossa tapaaminen tapaamiselta kehitytään kohti tavoitteita. Ohjelmassa käydään läpi malli, jota soveltamalla tapaamisista saadaan jänteviä ja kehittymistä edistäviä.

Ratkaisukeskeiset keskustelut tiimin johtamisessa

Yksilön valmentamisen työkalut ja mallit soveltuvat sellaisenaan myös tiimin valmentavaan johtamiseen, mutta lisäelementiksi tiimin jäsenten sitoutuminen tavoitteellisen ratkaisukeskeisyyteen. Ohjelmassa käydään läpi käytännöllisiä työkaluja ongelmiin jumiutumisen kääntämiseen tavoitteeksi ja toiminnaksi.

15.00 Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 720 € + alv 24 %

Jäsenhinta 540 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
6.10.2022 9:00 - 6.10.2022 15:00 14.6.2022 15:00 - 5.10.2022 15:00
Ilmoittaudu