if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Lisää tehoa markkinointiin ja viestintään ChatGPT:stä 23.10.

ChatGPT auttaa markkinoinnin suunnittelussa ja käytännön toteuttamisessa sekä viestinnässä. Sen avulla voit tuottaa ideoita, tehdä niistä muunnelmia ja pyytää erilaisia ehdotuksia toteutukseen. Yhdistämällä ChatGPT:n muihin luovan tekoälyn palveluihin, kuten Midjourneyhyn, saat valmiin tekstisisällön rinnalle myös monipuolisen ja mielikuvituksellisen kuvamaailman. Viestinnässä ChatGPT avustaa sinua viestien luomisessa eri kanaviin, niiden oikolukemisessa ja sisällön parantamisessa, kääntämisessä sekä eri tyylilajien käytössä.

Asiantuntija:
Immo SaloToimitusjohtaja, Bonairo Oy

Ohjelma:

8.45 Yhteyden avaus

9.00 ChatGPT: assistentti palveluksessasi 

  • Tarkastelemme konkreettisten esimerkkien kautta, millaisiin haasteisiin ja tehtäviin moderni tekoälyavusteinen assistentti pystyy vastaamaan ja missä kaikissa tilanteissa sitä voi hyödyntää.

ChatGPT ja monipuolinen sisällöntuotanto 

  • ChatGPT:n avulla sisällöntuottaja voi saada luovuutensa nousemaan uusiin korkeuksiin ja tehostaa työskentelyään merkittävästi. Keskustelevan ja interaktiivisen otteen ansiosta se auttaa aluksi ideoimaan ja lopulta tuottaa valmiin sisällön käyttäjän puolesta. Työtehon kasvattaminen jopa kymmenkertaiseksi ei ole täysin mahdotonta. Käytännön esimerkkien avulla tutustumme siihen, kuinka ChatGPT voi parhaiten tukea sisällöntuotantoprosessia ja miten sen tuottamia lopputuloksia voidaan rikastuttaa esimerkiksi tekoälypohjaisten kuvitusten ja taideteosten avulla.

ChatGPT markkinoinnin ja viestinnän moninaisten haasteiden ratkaisijana 

  • ChatGPT:n avulla viestinnän ideoiden generointi ja eri kanaviin sopivien sisältöjen suunnittelu käy helpommin ja nopeammin. Erilaisten mainoslauseiden luominen esimerkiksi sosiaalisen median kanaviin onnistuu vaivattomasti, viestipohjien luominen ja käyttöönotto on lähes automaattista, eikä uusista ideoista koskaan tule puutetta.

Innovaatiota herättäviä käyttöesimerkkejä markkinoinnin ja viestinnän maailmasta

  • Käytännönläheiset esimerkit inspiroivat ja auttavat löytämään uusia sovelluskohteita omaan työhön ja toimialaan. Yhdessä tutustumme erilaisiin innovatiivisiin ja ennennäkemättömiin esimerkkeihin siitä, mihin kaikkeen tekoälyavusteinen assistentti voi parhaimmillaan ulottua markkinoinnin ja viestinnän alueilla.

11.00 Koulutus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 545 € + alv 24 %

Jäsenhinta 410 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
23.10.2023 9:00 - 23.10.2023 11:00 19.9.2023 8:00 - 20.10.2023 15:00
Ilmoittaudu