if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Lähikoulutus: Suuri Palkkapäivä, Kotka 26.8.

Suuri Palkkapäivä jälleen täällä!

Vuosittainen Suuri Palkkapäivä kokoaa kattavasti viimeisimmät työlainsäädännön muutokset ja niihin liittyvät palkkahallinnolliset haasteet.

Kouluttajina tuttuun tapaan erinomaista palautetta saaneet asiantuntijamme lakimies , Helsingin seudun kauppakamari sekä tulorekisteriyksikön toiminnallinen vastaava Sari Wulff, Verohallinto.

 

Ohjelmassa:

08.45 Aamukahvit ja ilmoittautuminen

09.00 Tervetuloa!

Vuosiloma-asiaa, mm.
Vuosilomaa täydentävät lisäpäivät
Muita käytännön kysymyksiä

Ajankohtaista työaika-asioista, mm.
Kysymyksiä uudesta työaikalaista

Lomauttamiseen ja työsuhteen päättymiseen liittyviä kysymyksiä, mm.
Luontoisedut
Irtisanomisajan palkka

Ajankohtaista tulorekisteristä, mm.
Ilmoittamisen kompastuskivet
Tietojen korjaamisen periaatteet

Verohallinnon uudet ohjeet ja kannanotot

Irtisanomiseen ja lomauttamiseen liittyvien korvausten verotus

16.00 Koulutuspäivä päättyy. Kiitos tilaisuudesta!

Lounas n. klo 12, iltapäiväkahvit n. klo 14

 

HUOM. Osallistumismaksu sisältää sisäänpääsyn Kohtalona Ruotsinsalmi -näyttelyyn

Kohtalona Ruotsinsalmi 5

Kesäkuussa 2020 Merikeskus Vellamossa avautunut Kohtalona Ruotsinsalmi -näyttely kertoo nykyisen Kotkan edustalla käydyn Itämeren suurimman meritaistelun ja sen jälkeen rakennetun linnoituskaupungin tarinan ennennäkemättömällä tavalla. Tutustu näyttelyyn.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja voit turvallisesti tulla lähikoulutuksiimme. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Myös hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota.

 

Ilmoittautuminen viimeistään ti 18.8.2020.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Peruutusehto: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista osallistumisista veloitamme 50 % osallistumismaksun. Kaksi päivää ennen ja sitä myöhemmin perutuista osallistumisista veloitamme maksun kokonaisuudessaan.


Paikka

Merikeskus Vellamo

Tornatorintie 99, Kotka


Osallistumismaksu

Normaalihinta 449€ + alv

Jäsenhinta 329 € + alv


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
26.8.2020 9:00 - 26.8.2020 16:00 18.8.2020 16:00
Ilmoittaudu

Asiantuntijoina Kati Mattinen ja Sari Wulff

Kati Mattinen

 

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Lisäksi Mattinen on yksi KauppakamariTiedon Palkanlaskenta- ja Työsuhde-teoksen kirjoittajista.

"Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!"

 

Sari Wulff

 

Verohallinnon tulorekisteriyksikön toiminnallinen vastaava Sari Wulffilla on noin kahdenkymmenen vuoden kokemus verotuksesta, mukaan lukien verolakien säätäminen Valtiovarainministeriössä.

Hänellä on myös vuosien kokemusta tuomioistuintyöskentelystä. Sari Wulff on mukana erilaisissa Verohallinnon hankkeissa, esim. rakentamisilmoitukset ja Tulorekisteri.

Sari Wulff on erittäin pidetty kouluttaja. Tästä kertoo parhaiten se, että hän on valittu kahden eri koulutusyhteisön puolesta Vuoden kouluttajaksi. (Kauppakamarit ja Kiinko)

 


Merikeskus Vellamo

Tornatorintie 99, Kotka