if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Tietoturvakriisit ja viestintä 14.9.

Johtaminen on kriisitilanteen tärkein elementti, viestintä on näkyvin. 

Jotta kriisitilanteista selvitään mahdollisimman vähin vaurioin, pitää johtamisen ja viestinnän toimia saumattomasti yhteen. Tietoturvakriiseissä on piirteitä, joita muissa kriiseissä ei ole. Sen vuoksi niitä kannattaa käsitellä erikseen omana kokonaisuutenaan.

Tietoturvakriisit ja viestintä -koulutuksessa käydään läpi tietoturvakriisien viestinnän tärkeimmät asiat kouluttajan omakohtaisten kokemusten ja parhaiden käytänteiden kautta. 

Painotus on johtamisen ja viestinnän käytännön toimien lisäksi maineriskeihin liittyviä asioita. Tietoturvakriisien teknisiä yksityiskohtia ei käsitellä.

Hyödyt:
Saat tiiviin tietopaketin konkreettisista ja käytännön tilanteissa testatuista toimintatavoista, joilla yrityksen kriisinkestävyyttä voi parantaa huomattavasti. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten kriisitilanne otetaan haltuun ja mitä virheitä ei pidä kriisin aikana tehdä.

Kenelle:
Kaikille niille, jotka joutuvat työssään johtamaan tietoturvakriisien toimintaa tai jotka kuuluvat yrityksen kriisiryhmään.

Asiantuntija:
Webinaarin kouluttajana toimii kriisiviestinnän asiantuntija Petri Launiainen (Gestion Communications Oy), jolla on pitkä kokemus kriisiviestinnästä. Petri on toiminut poliisin yleisjohtajana ja tutkinnanjohtajana, operaatioiden viestintäjohtajana, poliisilaitoksen viestintäpäällikkönä ja poliisin viestinnän valmiusryhmän johtajana. Lisäksi Petri on työskennellyt syyttäjälaitoksessa sekä viestintätoimiston johtavana kriisiviestinnän asiantuntijana.

Ohjelma:

8.50 Yhteyden avaus

9.00 Tietoturvakriisien dynamiikka

Miten tietoturvakriisi etenee?

Kriisejä vai poikkeuksellisia tilanteita?

Miten tietoturvakriisistä selvitään?

Tilanteen haltuun ottaminen

Kriisin kriittiset kohdat

Viestintä tietoturvakriiseissä

Kybertilanteiden viestinnälliset erityispiirteet (mm. hybridivaikuttaminen, viranomaistoiminta, rikosprosessi)

11.00 Koulutus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. 


Osallistumismaksu

Normaalihinta 460 € + alv 24 %

Jäsenhinta 345 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
14.9.2023 9:00 - 14.9.2023 11:00 3.7.2023 15:00 - 13.9.2023 15:00
Ilmoittaudu