if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Edustus-, markkinointi- ja henkilöstökulut arvonlisäverotuksessa 11.2.

Yritysten taloushallinnon henkilöstöllä on oltava päivitetty tieto arvonlisäverotuksessa vähennyskelpoisten  ja henkilökuntakulujen sekä henkilökuntaetujen viimeisimmistä tulkinnoista.

Edustus-, markkinointi- ja henkilöstökulut arvonlisäverotuksessa -koulutuksessa perehdytään edustus- ja markkinointikulujen väliseen rajanvetoon - mikä on vähennyskelpoista ja mikä vähennyskelvotonta.

Aamupäivän kestävässä koulutuksessa käsitellään myös kattavasti henkilökuntakulujen, kuten merkkipäivälahjoista, virkistystilaisuuksista, työpaikkaliikunnasta, työmatkoista, työsuhdeautoista ja kotiliittymistä aiheutuneiden kulujen vähennysoikeutta. 

Koulutuksen jälkeen tiedät, mitkä ovat vähennyskelpoisten myynninedistämis- ja henkilökuntakulujen sekä henkilökuntaetujen viimeisimmät tulkinnat.

Asiantuntijana koulutuksessa toimii Juha Laitinen, PricewaterhouseCoopers Oy:stä.

Osallistujapalautetta aiemmista koulutuksista:
• Hienoa, kun sai vastauksia niihin alv-kysymyksiin joita on itse pohtinut ja miettinyt. Nyt on varmuutta enemmän, kun työskentelen näiden asioiden parissa.
• Parasta antia oli ALV:n tärkeimpien periaatteiden läpikäyminen ja asiantuntijan monet konkreettiset esimerkit.
• Aivan mahtava vetäjä ja antoisa koulutus. Mukaansatempaava tapa kertoa asioita ja sopivasti huumorilla maustettua puhetta, että jopa Arvolisäverokysymykset muuttuivat mielenkiintoiseksi!

Ohjelma:

8.45 Ilmoittautuminen

9.00 Koulutus alkaa

Arvonlisäveron vähennysoikeuden yleiset edellytykset


Vähennysoikeuden rajoitukset


Henkilökuntakulujen alv-käsittely


Markkinoinnin ja edustuksen välinen rajanveto


Kanta-asiakasjärjestelmien eksoottinen arvonlisäverotus


12.00 Tilaisuus päättyy

Tauko klo 10.15

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi


Osallistumismaksu

Normaalihinta 495 € + alv 24 %

Jäsenhinta 395 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
11.2.2021 8:45 - 11.2.2021 12:00 23.12.2020 10:00 - 28.1.2021 16:00
Ilmoittaudu

730x730 juha laitinen 1 1

Juha Laitinen
Osakas, OTK
PwC

Juha Laitinen toimii asiantuntijana PwC:n välillisen verotuksen ryhmässä. Hän on konsultoinut yrityksiä ja muita yhteisöjä mukaan lukien julkisyhteisöt arvonlisäverotuksessa jo 25 vuoden ajan ja hän on alansa kokeneimpia neuvonantajia Suomessa. Juha on toiminut asiantuntijana lukuisissa transaktioissa ja toiminnan uudelleenjärjestelyissä. Hän on myös toiminut kouluttajana vuosien ajan sekä esiintyy säännöllisesti sekä kotimaisissa että kansainvälisissä seminaareissa.