if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Kirjanpidon jatkokurssi 24.-25.3.

Kirjanpidon jatkokurssi antaa loistavan kokonaiskuvan tilinpäätöksestä, siihen liittyvistä ohjeista ja säännöistä sekä kirjauksista.

Koulutuksessa käydään läpi:

  • tilinpäätösperiaatteet sekä Kilan yleisohjeet 
  • tuloslaskelman erät ja tase-erät 
  • poistot sekä käytännön tilinpäätöstyöskentely 
  • tuloverot ja tilinpäätös sekä toimintakertomus 
  • liitetiedot ja rahoituslaskelma 
  • konsernitilinpäätös ja tilintarkastus 
  • tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen rekisteröinti

Koulutuksessa tehdään useita harjoitustehtäviä, joissa perehdytään myös verotettavan tulon johtamiseen kirjanpidon tuloksesta.  

Asiantuntija:
Kirjanpidon asiantuntija Teija Kerbs, Helsingin seudun kauppakamari

Ohjelma 1 päivä: 

8.45 Ilmoittautuminen

9.00 Tilinpäätösperiaatteet

Kilan yleisohjeet

Tuloslaskelman erät

Poistot  

Tase-erät

Harjoitustehtäviä

15.30 Tilaisuus päättyy

Ohjelma 2. päivä

9.00 Käytännön tilinpäätöstyöskentely

Tuloverot 

Toimintakertomus 

Rahoituslaskelma 

Tilintarkastus 

Tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen rekisteröinti

15.30 Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi


Osallistumismaksu

Normaalihinta 950 € + alv 24 %

Jäsenhinta 750 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
24.3.2021 8:45 - 25.3.2021 15:30 30.12.2020 16:00 - 10.3.2021 16:00
Ilmoittaudu

teija kerbs 730x 3

Teija Kerbs
Kirjanpidon asiantuntija
Helsingin seudun kauppakamari

Teija Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.