if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Kirjanpidon perustehtävät -valmennuspäivä 17.6.

Käytännönläheinen  Kirjanpidon perustehtävät -valmennuspäivä johdattaa Sinut kirjanpidon keskeisimpiin asioihin. Mitä on kirjanpito ja miksi sitä pidetään? Debet ja kredit... -mitä nämä tarkoittavat?

Tervetuloa kuulemaan kirjanpidon perustaidoista, ja saat varmuutta hoitaa tehtäviäsi entistä ammattitaitoisemmin.

Kenelle:
Kirjanpidon perustehtävät -koulutus soveltuu kaikille kirjanpidon perustaitoja työssään tarvitseville. Koulutus sopii hyvin myös taloushallinnon tehtäviin siirtyville.

Asiantuntija:
Kirjanpidon asiantuntija Teija Kerbs, Helsingin seudun kauppakamari

Ohjelma:

09.00
Kirjanpidon perustehtävät -valmennuspäivä
• lainsäädäntö
• hyvä kirjanpitotapa
• pääkirjanpito ja osakirjanpito
• ulkoinen ja sisäinen laskentatoimi
• tilikausi
• tilikartta
• kustannuspaikat ja projektit
• kirjanpitäjän vastuu

15.30
Tilaisuus päättyy
Tauot klo 10.15 ja 14.00, lounastauko klo 12.00 - 12.30

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi


Osallistumismaksu

Normaalihinta 695 € + alv

Jäsenhinta 495 € + alv


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
17.6.2021 8:45 - 17.6.2021 15:30 14.5.2021 15:00 - 16.6.2021 15:00
Ilmoittaudu

teija kerbs 730x 9

Teija Kerbs
Kirjanpidon asiantuntija
Helsingin seudun kauppakamari

Teija Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.