if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Kulujen edelleenveloitus arvonlisäverotuksessa 26.3.

Vältä kulujen edelleenveloituksista aiheutuvia epävarmuuksia!

Kulujen edelleenveloitus arvonlisäverotuksessa -seminaarissa käydään läpi mm. onko alkuperäisistä kuluista vähennysoikeus, tuleeko edelleenveloituksista suorittaa arvonlisävero, mikä on sovellettava verokanta, miten edelleenveloittajan laskuttama palkkio käsitellään arvonlisäverotuksessa. Oman mausteensa edelleenveloitusten arvonlisäverokäsittelyyn tuo kansainväliset tilanteet, joissa kuluja laskutetaan esimerkiksi ulkomaisilta konserniyhtiöiltä. 

Asiantuntijana toimii Tax Manager Joonas Paavolainen KPMG Oy:stä.

Ohjelma:

08.45 Ilmoittautuminen

09.00 Kulujen edelleenveloitus arvonlisäverotuksessa
• Milloin on kyse kulujen edelleenveloituksista?
• Alkuperäisten kulujen vähennysoikeus
• Edelleenveloitusten arvonlisäverokäsittely
• Kansainväliset tilanteet
• Laskumerkintävaatimukset ja alv-raportointi
• Käsittely kirjanpidossa

11.30 Tilaisuus päättyy

Tauko klo 10.15

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi


Osallistumismaksu

Normaalihinta 450 € + alv 24 %

Jäsenhinta 350 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
26.3.2021 8:45 - 26.3.2021 11:30 30.12.2020 16:00 - 12.3.2021 16:00
Ilmoittaudu

suuri arvonlis verotuksen ajankohta

Joonas Paavolainen
Tax Manager
KPMG OY