if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Taseen hyödyntäminen yrityksen johtamisessa 25.1.

Koulutuspäivän tavoitteena on antaa valmiudet taloushallinnon kehittämistyöhön sekä entistä laajemman ja vastuullisemman tehtäväkentän hoitamiseen. Koulutus tarjoaa käytännönläheisesti tietoja, joita voidaan tehokkaasti hyödyntää johtamisen tukena. 

Asiantuntija:
KTT, DI Toivo Koski, TulosAkatemia Oy

Ohjelma:
9.15 Ilmoittautuminen
9.30 Taseen hyödyntäminen yrityksen johtamisessa

  • Taloudellisia tunnuslukuja, niiden heikkouksia ja vahvuuksia
  • Rahoitusriskin hallinta
  • Vahva tase ja EVA-laskenta

12.30 Tilaisuus päättyy
Tauko klo 10.45

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa: asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 495 € + alv 24 %

Jäsenhinta 395 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
25.1.2021 9:15 - 25.1.2021 12:30 27.11.2020 11:00 - 11.1.2021 16:00
Ilmoittaudu

toivo koski 730x 14 6

Toivo Koski
KTT, DI
TulosAkatemia Oy

Toivo Koski on yritystalouden rautainen ammattilainen, hyvin käytännönläheinen ja erittäin innostava kouluttaja. Kauppakamarien koulutusvastaavat valitisivat Toivo (Topi) Kosken Kauppakamarin Vuoden 2015 Kouluttajaksi. Koski kouluttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita mm. strategisesta talousjohtamisesta ja taloudellisten riskien hallinnasta. Toivo Kosken koulutuksissa yhdistyy oivallisesti huikea käytännön kokemus ja vahva teoriaosaaminen.

Osallistujat ovat palautteissaan maininneet muun muassa:

  • Erinomaista asiantuntemusta ja rento meininki, 10+!
  • Parasta: Toivo Kosken kova tieto & taito ja erinomainen esitystapa!
  • En olisi uskonut miten mielenkiintoista yrityksen tilinpäätöksestä saakaan - ennen tätä esitystä.
  • Innostus asiaan loisti esiintymisestä! Upeasti yksinkertaistettu, esimerkit hyviä!