if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Toimitusjohtajapäivä 3.5.

Toimitusjohtaja - Johda ja ajattele kuin menestyvä toimitusjohtaja

Toimitusjohtajapäivässä käsitellään monipuolisesti toimitusjohtajan työhön liittyviä keskeisiä menestystekijöitä ja ongelmakohtia.

Tässä päivässä saat käyttökelpoisia ideoita ja esimerkkejä toimitusjohtajille ja sellaiseksi aikoville. Päivän aikana käydään läpi toimitusjohtajan urapolun yleisimmät vaiheet, kuten tehtävään kasvaminen, kuukaudet ennen ja jälkeen aloituksen, yhtiön johtamisen ja siihen liittyvien asioiden ja ihmissuhteiden solmukohdissa luoviminen ja itsensä kehittäminen ja johtaminen.  Luvassa on paljon käytännön esimerkkejä ja kokemuksia toimitusjohtajan tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta ja tyypillisistä ongelmakohdista.  Lisäksi kuullaan strategian toteuttamisen inhimillisestä, vaikuttavan johtamisen mallista.

Ohjelma:

9.00 Toimitusjohtaja - Johda ja ajattele kuin menestyvä toimitusjohtaja
Toimitusjohtaja, johdon coach Hannu-Matias Nurmi, Chief Executive Search Helsinki Oy
Lounastauko
13.00 Käytännön johtamisoppeja ja -kokemuksia
Toimitusjohtaja Kati Sulin, Ifolor Oy
14.45 Kokemuksia, tutkimustuloksia ja työkaluja inhimilliseen ja vaikuttavaan johtamiseen – inhimilliseen strategian askelmerkit
KTT Executive Advisor Paula Kilpinen, Uusi Agenda Oy
klo 16.00 Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 720 € + alv 24 %

Jäsenhinta 520 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
3.5.2022 9:00 - 3.5.2022 16:00 29.3.2022 15:00 - 2.5.2022 15:00
Ilmoittaudu

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali, Kauppakamarin julkaisema Hannu-Matias Nurmen kirja "Toimitusjohtaja - johda ja ajattele kuin menestyvä toimitusjohtaja -kirja"