if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Tulevaisuutta ei voi ennustaa, kassaa voi 14.9.

Kassavirtajohtaminen omistajan vastuun, hallituksen vastuun ja toimitus-/toiminnan johtajan työkaluna. 

Tulevaisuutta ei voi ennustaa, kassaa voi -koulutus tehostaa johtamista ja seurantaa sekä antaa eväät tarkempaan toiminnan ohjaukseen ennustamista automatisoimalla, ennakoitavuutta lisäämällä ja reaktionopeutta parantamalla.

Koulutuksessa pureudutaan ymmärrykseen siitä, että liiketoimintaan liittyviä kustannuksia jää piiloon ylimmän johdolta, koska osa kustannuksista selviää vain kassavirtalaskelmasta. Kassavirtatuloksen näkökulmalla päästään kiinni prosesseihin, joissa muutoksia tapahtuu. Virallisen tuloslaskelman rivit eivät näitä muutoksia pysty näyttämään.
Lisäksi koulutuksessa tulee esille useampia tuoreita tutkimustuloksia siitä, miten johtamisen laatu, hyvä organisaatioilmapiiri ja markkinointi vaikuttavat investointi- ja/tai osinko- sekä lainojen hoitomahdollisuuksiin.

Miksi osallistua koulutukseen?

1. Näet eturivin paikalta tietoa siitä, miten johtaminen on muuttumassa ja mitä se edellyttää seurannalta ja toiminnan ohjaukselta!
2. Opit kassavirtatuloksien menetelmää, niiden vertailtavuutta sekä eroavaisuuksia virallisiin tuloksiin nähden sekä löydät tapoja hyödyntää näin tuotettua tietoa tehokkaamman johtamisen, seurannan ja toiminnan ohjauksen tukena!
3. Opit ymmärtämään miten lukitsemalla viimeksi toteutunut ”talouskunto” voidaan kurkistaa tulevaan ja pystytään laatimaan jopa automaattinen kassaennuste sekä miten kassanennnusteella pystytään mallintamaan erilaisia tulevaisuuden skenaarioita!
4. Yrityselämän case-esimerkkien avulla saat eväitä investointi-, osinko- ja rahoitushuoltomahdollisuuksien kasvattamiseen!

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti omistajille, toimitusjohtajille ja johtoryhmille.

Kouluttajana on LJK Riku Lehtinen, pääanalyytikko ja hallituksen puheenjohtaja, Strategic Accounting Finland Oy. Hän on liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n jäsen.

Ohjelma

klo 12.45  Liittyminen webinaariin

klo 13.00  Webinaari alkaa

Tulevaisuuden ennakointi ja ennustettavuus muuttuvat entistä haasteellisemmiksi
• Yrityksen toiminnassa edellytetään entistä nopeampaa reagointikykyä, reaktionopeutta sekä jatkuvaan muutokseen sopeutumista.
• Miksi kassavirtatulos toimii tukena reagointikyvyn ja reaktionopeuden lisäämisessä
Miten kassavirtatulos lasketaan ja mitä tällä tiedolla tehdään?
• Konsernien, tulosyksiköiden ja kustannuspaikkojen sekä tiimien johtamisen, seurannan ja ohjauksen tehostaminen kassavirtatulosodotusten ja automaattiennusteiden avulla

Tuotannon (toiminnan), markkinoinnin, henkilöstö- ja muiden resurssien näkökulmat?
• Investointien ja toimintavaihtoehtojen simulointi päätösten teon, johtamisen, seurannan ja toiminnan ohjauksen tueksi

klo 16.00  Webinaari päättyy

TERVETULOA WEBINAARIIN!

 

Ilmoittauduthan viimeistään 13.9. klo 12 mennessä!
Huom! Tarkistathan hyvissä ajoin ennen webinaarin alkua, että olet saanut kutsu- / osallistumislinkin. Mikäli sitä ei näy sähköpostissasi, tarkista myös roskapostikansio.

Koulutus järjestetään yhdessä Turun kauppakamarin kanssa.

Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

 

 


Osallistumismaksu

Normaalihinta 405 € + alv 24 %

Jäsenhinta 280 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
14.9.2020 13:00 - 14.9.2020 16:00 16.6.2020 16:00 - 13.9.2020 12:00
Ilmoittaudu

Kouluttajana LJK Riku Lehtinen

Riku Lehtinen2 

Riku on Suomen kokeneimpiin kuuluva liikkeenjohdon konsultti, erityisalueenaan talousmallinnus. Hän on konsultoinut ja kouluttanut tuhansia yrityksiä ja ihmisiä niin yksityisellä, julkisella kuin kolmannella sektorilla vuodesta 1976 lähtien.

Neljällä vuosikymmenellä hän on analysoinut yli 6.000 yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin talousyksikön kassavirtojen käyttäytymistä kaikilta toimialoilta ympäri maailmaa muun muassa johtamisen, markkinoinnin, tuotannon, prosessien, investointien, sopeutusten, erilaisten kannustinjärjestelmien, omistajan vaihdosten, fuusioiden sekä konsernikokonaisuuksien ja niiden osien näkökulmista.