if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Työhyvinvoinnin johtaminen ja kehittäminen 30.09.

Työhyvinvoinnin portaat  -toimintamalli on väline työhyvinvoinnin ja työn tuloksellisuuden kokonaisvaltaiseen, kestävään kehittämiseen. Perustana ovat ihmisen perustarpeet: fysiologiset perustarpeet, turvallisuuden tarve, yhteisöllisyyden tarve, arvostuksen tarve ja itsensä toteuttamisen tarve. Hyvinvoinnin edellytyksenä on, että nämä tarpeet tyydyttyvät työssä ja elämässä. Myönteiset vaikutukset heijastuvat koko organisaatioon.

Koulutuksessa tutustutaan porras portaalta yksilön, yhteisön ja koko organisaation mahdollisuuksiin ja keinoihin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisessä. Päämääränä on, että työhyvinvointi nähdään työpaikalla osana jokapäiväistä toimintaa ja johtamista.

Asiantuntija:
Asiantuntija Päivi Rauramo, Työturvallisuuskeskus

Ohjelma:

8.50 Etäyhteyden avaaminen

9.00 Työhyvinvoinnin johtaminen ja kehittäminen

  • Hyvinvoinnin käsite ja osa-alueet
  • Työhyvinvoinnin taustoja ja tilastoja
  • Työhyvinvoinnin portaat -malli ja sen soveltaminen 
  • Työhyvinvoinnin johtaminen ja kehittäminen
  • Työhyvinvointisuunnitelma

12.00 Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Hyödynnä lisäosallistujan etu! Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan samaan etäkoulutukseen samasta organisaatiosta, maksaa vain ensimmäinen osallistuja täyden hinnan ja kaikki loput saavat koulutuksen -50% alennuksella. Ilmoittautumiset suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai 09 2286 0360.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 560 € + alv 24 %

Jäsenhinta 420 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
30.9.2022 8:30 - 30.9.2022 12:00 14.6.2022 15:00 - 29.9.2022 15:00
Ilmoittaudu

Päivi Rauramo
työhyvinvoinnin lähettiläs
Työturvallisuuskeskus ry

Päivi Rauramo, työhyvinvoinnin lähettiläs, työterveyden, -turvallisuuden ja -hyvinvoinnin asiantuntijana Työturvallisuuskeskuksessa. Hän toimii yksityisten palvelualojen vastuuasiantuntijana ja koordinoi työmarkkinajärjestöjen edustajista koostuvan palveluryhmän toimintaa.

Hän on tietokirjailija, kokenut kouluttaja ja luennoitsija, joka kouluttaa myös englanniksi. Koulutukseltaan hän on työfysioterapeutti ja terveystieteiden maisteri (opintokokonaisuus: työpsykologia ja johtaminen, ergonomia, aikuiskasvatus).