if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Venture capital -sijoittaminen ja sopimukset 30.9.

Venture capital -sijoituksien määrä suomalaisiin startup-yrityksiin kasvoi koko 2010-luvun ajan, ja yhä useammat juristit ja muut ammattilaiset tekevät töitä venture capital -sijoitusten parissa. Samalla venture capital –sijoituksiin liittyvät sopimukset vaikuttavat yhä useamman suomalaisen startup-yrityksen toimintaan.

Millainen on venture capital -sijoittamisen toimintamalli ja millaisia sopimuksia sijoittamiseen liittyy?

Tehokkaassa aamupäivän koulutuksessa perehdyt

  • venture capital -sijoituksen vaiheisiin
  • venture capital -rahaston rakenteeseen ja toimintaan
  • sijoitus- ja osakassopimuksen sisältöön.

Kenelle:
Koulutus sopii toimialasta riippumatta kaikille, jotka haluavat lisätietoa venture capital -sijoittamisen perusteista ja etenkin siihen liittyvistä sopimuksista ja niiden yleisimmistä ehdoista. Koulutus sopii niin yrittäjille, pääoma- ja enkelisijoittajille kuin pääomasijoittamisen parissa työskenteleville asianajajille ja konsulteille.

Asiantuntija:
Counsel, OTM Jonathan Andersin, Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy

Ohjelma:

08.55 Etäyhteyden avaus

9.00 Venture capital –rahaston rakeenne ja toiminta

Venture capital –sijoituksen prosessi

Sijoitussopimuksen sisältö ja pääkohdat

Osakassopimuksen sisältö ja pääkohdat

12.00 Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Hyödynnä lisäosallistujan etu! Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan samaan etäkoulutukseen samasta organisaatiosta, maksaa vain ensimmäinen osallistuja täyden hinnan ja kaikki loput saavat koulutuksen -50% alennuksella. Ilmoittautumiset suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai 09 2286 0360.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 620 € + alv 24 %

Jäsenhinta 465 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
30.9.2022 9:00 - 30.9.2022 12:00 14.6.2022 15:00 - 29.9.2022 15:00
Ilmoittaudu

Jonathan Andersin
Counsel, OTM
Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy

Jonathan on yritys- ja rahoitusjärjestelyihin erikoistunut juristi, joka työskentelee Counsel-juristina asianajotoimisto DLA Piperin Helsingin toimistolla. Jonathanin painopistealueisiin kuuluvat erityisesti venture capital -sijoitukset, ja hän on avustanut lukuisia suomalaisia startup- ja kasvuyrityksiä sekä niin kotimaisia kuin ulkomaisia venture capital -sijoittajia rahoituskierroksilla.

Jonathan on myös toiminut kouluttajana ja puhujana useissa alan koulutuksissa ja tapahtumissa. Juristin tutkinnon suorittamisen lisäksi Jonathan on opiskellut rahoitusta Goethe-yliopistossa Frankfurt am Mainissa sekä Hankenilla Helsingissä.