if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Vuosilomapalkkojen laskennan erikoistilanteet 3.2.

Kun vuosiloman ansaintaan ja palkanmaksuun tulee poikkeamia esim. sairastumisen, perhevapaiden, lomautuksen, työajan muutoksen vuoksi, tarvitaan palkkahallinnossa syvempää tietämystä vuosilomalain soveltamisesta.

Tule päivittämään tietojasi ja varmista osaamisesi vuosilomalaista!

Asiantuntija:
Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

Ohjelma:

9.00 Vuosiloman ansaintaan liittyvät erityistilanteet
• Vuosilomaa täydentävät lisäpäivät (muutos 1.4.2019 alkaen)
• Peräkkäiset määräaikaiset työsuhteet
• Vaihteleva työaika ja loman ansainta
• Vuosilomapalkat liikkeen luovutustilanteessa

Lomapalkat erilaisissa muutostilanteissa
• Työajan muutoksen vaikutus lomapalkkaan
• Palkkaustavan vaikutus lomapalkkaan

Loman antamiseen liittyvät erityistilanteet
• Loman antaminen erilaisten poissaolojen aikana
• Työkyvyttömyys vuosiloman yhteydessä Sopimismahdollisuudet ja rajat loma-asioissa
• Loman ”vaihtaminen rahaksi” työsuhteen aikana
• Loman siirtäminen ja jakaminen osiin

Lomarahan vaihtaminen vapaaksi

12.00 Tilaisuus päättyy

Tauko klo 10.30

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.


Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa: asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 490 € + alv 24 %

Jäsenhinta 390 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
3.2.2021 8:45 - 3.2.2021 12:00 4.12.2020 15:00 - 20.1.2021 16:00
Ilmoittaudu

kirsi parnila 730x 2 1 5

Kirsi Parnila
Lakimies
Helsingin seudun kauppakamari

Kirsi Parnila toimii Helsingin seudun kauppakamarin työoikeudellisesta neuvonnasta vastaavana lakimiehenä. Hänellä on 20 vuoden kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta. Kauppakamareiden valtakunnallinen koulutuspooli valitsi yksimielisesti Kirsin vuoden 2013 kouluttajaksi. Hänen asiantuntemuksensa työlainsäädännön kysymyksissä on kiistatonta. Kirsin energinen esiintyminen ja kyky kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi saavat osallistujilta loistavat arvosanat koulutuksesta toiseen.