Verkkokoulutukset


verkko matala

 

Kauppakamarissa on laaja valikoima laadukkaita verkkokoulutuksia, joihin on helppo osallistua omalta työpisteeltä.

Verkkokoulutuksiin voit osallistua omalta työpisteeltäsi etänä. Kauppakamarin laadukkaiden verkkokoulutusten kouluttajina toimivat alan parhaat asiantuntijat.

Osallistuminen on helppoa. Klikkaamalla kunkin koulutuksen otsikkoa avautuu koulutuksen esittelysivu, jolla on ilmoittautumislinkki.Saat ilmoittautumisen yhteydessä käyttöösi linkin, ja linkkiä klikkaamalla pääset mukaan koulutuksiin.

26.3. Verotuksen ajankohtaisaamupäivä

Tiedot veroperusteista ja verotusmenettelystä on välttämätöntä päivittää viimeistään nyt! Tervetuloa kuuntelemaan, miten verolainsäädännön sekä verotusmenettelyn muutokset vaikuttavat sinun työhösi.
Mikä on muuttunut ja miten? Miten muutokset vaikuttavat kerättäviin ja ilmoitettaviin tietoihin? 

27.3. Ajankohtainen tehokoulutus: Koronavirus ja työnteon estyminen 

Mitä velvoitteita työnantajalla on tilanteessa, jossa terveen työntekijän työnteko estyy karanteenin takia? Voidaanko teettää etätöitä? Maksetaanko palkkaa? Korvaako Kela? Kertyykö vuosilomaa? Saako lomaa siirtää karanteenin takia? Tarjolla oleva työ vähentyy? Mitä jos joudutaan lomauttamaan? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen osallistumalla striimikoulutukseen.

30.3. Puhe-Judon peruskurssi

Tämän koulutuksen jälkeen osaat hoitaa haastavat vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteet hallitusti ja ammattimaisesti. Tilaisuudessa keskitytään kasvokkain ja puhelimessa tapahtuvaan viestintään ja vuorovaikutukseen tilanteissa, joissa vastapuoli on kiihtynyt, turhautunut, vihainen, pettynyt tai jonkin muun tunnekuohun vallassa, ja jolloin normaali viestintä sekä faktatietoihin perustuva selittäminen ei rauhoita vastapuolta.

Koulutuksessa opitaan koko haastavan palvelutilanteen hoitamisen draaman kaari aloituksesta rauhoittelun ja ratkaisun etsimisen kautta tyylikkääseen tilanteen päättämiseen.

 20.4. Raportoi ja analysoi Microsoft Power BI-työkalulla – perusteet

Ilmoittaudu Excel-webinaariin! Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Saat henkilökohtaisen ilmoittautumislinkin sähköpostiisi edellisen viikon perjantaina. Pääset maanantaina mukaan verkkokoulutukseen klikkaamalla linkkiä.

27.4. Digitaalisten palvelujen ja sähköisen asioinnin sääntely viranomaistoiminnassa

Tilaisuudessa saat kattavan kuvan sääntelystä, joka asettaa vaatimuksia viranomaisten tarjoamille digitaalisille palveluille ja sähköiselle asioinnille.

28.4. Ostoreskontra - tulkintatilanteet ja ratkaisut

Ostoreskontra – tulkintatilanteet ja ratkaisut -koulutuksessa tarkastellaan käytännönläheisesti ostoreskontran kirjauksissa esiin tulevia erityiskysymyksiä.

Helsingin seudun kauppakamarin tietoisku on suunnattu ostoreskontranhoitajille ja kirjanpitäjille, jotka osallistuvat ostoreskontran hoitoon, näihin tehtäviin siirtyville sekä heidän esimiehilleen. Koulutuksessa käydään läpi ostolaskujen kirjaamisessa tarvittavaa tietoutta kirjanpito- ja verosäännöksistä.

Asiantuntijana toimii Teija Kerbs Helsingin seudun kauppakamarista.

4.5. Visuaaliset raportit Microsoft Power BI-työkalulla

Ilmoittaudu Excel-webinaariin! Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Saat henkilökohtaisen ilmoittautumislinkin sähköpostiisi edellisen viikon perjantaina (klo 15 jälkeen). Pääset maanantaina mukaan verkkokoulutukseen klikkaamalla linkkiä.

7.5. Jari Parantainen: Palveluiden tuotteistaminen

Suositun koulutuksen uusinta! Asiakkaasi ei tajua myyjiesi mongerrusta, palvelusi toimitus vaihtelee holtittomasti, valikoimastasi puuttuu napakka sisäänheittotuote – kuulostavatko oireet tutuilta?

 • Lääke löytyy tästä koulutuksesta, jossa saat vastaukset tärkeisiin kysymyksiin:
 • Mitä tuotteistaminen todella tarkoittaa?
 • Kuinka laadit lupauksen, joka todella toimii?
 • Miten suunnittelet vastustamattoman sisäänheittotuotteen?
 • Kuinka saat asiakkaan hyppäämään, kun sinä vihellät?

Tilaisuuden kouluttajana toimii Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen Noste Oy:stä. Jarilla on kokemusta yli 200 tuotteistusprojektista ja hänellä on takana tuhat vedettyä koulutusta. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.

Tervetuloa koulutukseen! Rakennetaan tuotteestasi menestys.

28.5. Ostojen arvonlisäveropäivä - kirjanpitäjän must know

Milloin ostolaskusta saa vähentää arvonlisäveron? Mikä toiminta oikeuttaa vähennyksen tekemiseen?

Helsingin seudun kauppakamarin valmennuksessa saat kattavasti tietoa arvonlisäveron vähentämisestä.

Ohjelmassa muun muassa:

Vähennysoikeuden yleiset edellytykset

 • Laskun merkitys arvonlisäverotuksessa

 • Milloin ostolaskun pitää sisältää arvonlisäveroa?

 • Vähennysoikeuden yleisperiaatteet

 • Milloin on oikeus tehdä alv-vähennys?

 • Vähennysoikeuden rajoitukset

Vähennyskysymysten erityistilanteita

 • Kiinteistöinvestointeja koskevat vähennysoikeussäännöt

 • Vähennykset toimintaa aloitettaessa

 • Ennakkomaksut

 • Oikaisuerät (alennukset, luottotappiot, kaupan purkutilanteet)

 • Viimeaikaista oikeuskäytäntöä vähennysoikeuksista

Päivä on suunniteltu kirjanpitäjille ja muille taloushallinnon ammattilaisille ja siitä on myös hyötyä kaikille yrityksen hankintojen kanssa tekemisissä oleville.

9.6. Käyttöomaisuuden poistot - kirjanpidossa ja verotuksessa

Mitkä pitkävaikutteiset hankinnat kirjataan taseen pysyviin vastaaviin? Miten suunnitelman mukaiset poistot sovitetaan yhteen verotuspoistojen kanssa? Miten uusi kirjanpitolaki vaikuttaa poistoihin? Miten hyllypoistoja seurataan? Miten pysyvien vastaavien myyntivoitot tai -tappiot käsitellään kirjanpidossa ja verotuksessa?

Asiantuntijoina Teija Kerbs ja Jukka Koivumäki Helsingin seudun kauppakamarista.

 

Verkkokoulutukset toteutetaan yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Ilmoittautuminen avautuu kunkin koulutuksen otsikosta.

 

Katso tästä kaikki kevään 2020 verkkokoulutukset ja striimit >>

 

Striimaukset toteutetaan yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa, joka vastaa myös hinnoittelusta, laskutuksesta sekä mahdollisista muutoksista.

_________________________________________________________________________