Tapahtumat - Jäsentilaisuudet

Kymenlaakson kauppakamarin naisverkoston lounas 12.3.

KUTSU NAISVERKOSTOON!

Kymenlaakson kauppakamari käynnistää naisverkoston lounastapaamiset. Naisverkoston toiminta on tarkoitettu johtavassa asemassa oleville ja omien johtamistaitojen kehittämisestä kiinnostuneille naisille, jotka haluavat verkostoitua ammatillisesti.  sanoo toimitusjohtaja Johanna Eskola T-Base Oy:sta. Johanna toimii idean äitinä ja naisverkostotoiminnan käynnistäjänä.     

Kevään toinen lounastilaisuus Kotkassa 12.3.
Ravintola Vaustissa klo 12 - 13.30.
 
Seuraava lounastaisuus Kouvolan Vaakunassa 9.4. Vieraana kaupunginjohtaja Marita Toikka. Lounas on omakustanteinen. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan tiina.paavola@kauppakamari.fi, 0440 296 110, www.kymichamber.fi. Tilaisuudet ovat kaikille kauppakamarin naisille avoimia. Tule rohkeasti mukaan! 

VAHVA VERKOSTO 

Kauppakamari on vahva alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti toimiva elinkeinoelämän verkosto. Kauppakamarit pyrkivät aktiivisesti edistämään naisjohtajuutta itsesääntelyn keinoin. Vuosittaiset naisjohtajaselvitykset kartoittavat naisjohtajuuden tilaa Suomessa. Ne nostavat esiin naisjohtajien merkityksen yritysjohdossa ja osoittavat keinoja tukea naisten tietä yritysten johtotehtäviin. Keskuskauppakamarin naisjohtajien mentorointiohjelmalla vauhditamme konkreettisella tavalla osaavien naisten tietä yhtiöiden liiketoiminnan johtotehtäviin. https://naisjohtajat.fi/


Osallistumismaksu

Tilaisuus on maksuton.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
12.3.2018 12:00 - 12.3.2018 13:30
Ilmoittaudu

Keskuskauppakamarin mentorointiohjelma

Lue lisää