Tapahtumat - Muut tilaisuudet

Naisverkoston lounas 14.10.

NAISVERKOSTON TAPAAMINEN 

Maanantaina 14.10. klo 11 - 12.30. Huomaathan normaalia aiemman kelloajan. Sokos Hotel Kouvolan Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola.

Emäntämme on Kymen Seudun Osuuskaupan henkilöstöpäällikkö Sanna Mäenpää. Hän avaa meille teemaa Johtamislupaukset esimiestyön perustana ja esittelee KSOn toimintaa sekä kertoo meille oman uratarinansa.

 

TIETOA NAISVERKOSTOSTA

Kymenlaakson kauppakamarin naisverkoston tapaamiset käynnistyivät 2018. Naisverkoston toiminta on tarkoitettu kauppakamarin jäsenyritysten ja -organisaatioiden naisille, jotka ovat kiinnostuneita omien johtamistaitojen kehittämisestä ja haluavat verkostoitua ammatillisesti.   sanoo naisverkoston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Johanna Eskola T-Base Oy:sta. Johanna on toiminut verkoston ideoijana ja käynnistäjänä.  

Naisverkoston toiminta on tarkoitettu kauppakamarin jäsenyritysten ja -organisaatioiden naisille, jotka ovat kiinnostuneita omien johtamistaitojen kehittämisestä ja haluavat verkostoitua ammatillisesti. Naisverkoston toiminnan tavoitteita ovat naisten keskinäinen ammatillinen verkostoituminen, oman osaamisen kehittäminen verkostoa hyödyntäen eli vertaisoppiminen sekä naisjohtajuuden edistäminen. Tapaamiset ovat pääosin teemallisia lounas- tai aamukahvitilaisuuksia. Lounas on pääsääntöisesti omakustanteinen.  

Tule rohkeasti mukaan!

Haluatko kutsua naisverkoston vierailulle yritykseenne? Ota yhteyttä: sirpa.kantola-pakkanen@kauppakamari.fi tai 0440 296 110, niin kerron lisää.

 

Vink vink naisverkostomme jäsen! Tutustu Keskuskauppakamarin Naisjohtaja-ohjelmaan https://naisjohtajat.fi/


Paikka

Sokos Hotel Vaakuna

Hovioikeudenkatu 2, Kouvola


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
14.10.2019 11:00 - 14.10.2019 12:30 30.8.2019 14:48 - 9.10.2019 9:00
Ilmoittaudu


Sokos Hotel Vaakuna

Hovioikeudenkatu 2, Kouvola