Tapahtumat

Kauppakamarin Asuntomessupäivä 17.7.

LÄHDE KAUPPAKAMARILAISTEN MATKASSA KESÄN HUIPPUTAPAHTUMAAN!

Kauppakamari on ollut Asuntomessujen yritysyhteistyössä mukana jo pari vuotta ja nyt tarjoamme kauppakamarin jäsenyritysten henkilöstöille mahdollisuutta tutustua Asuntomessuihin edullisella ryhmälipulla.

Matkalla käydään Asuntomessujen oheiskohteessa, Ankkapurhan kulttuuripuistossa. Kouvolasta pääsee ryhmälippuun mukaan tulemalla joko Anjalaan tai Kävelykatu Manskilla sijaitsevaan Viiraamoon. ks. aikataulut alta.

Ankkapurhassa restaurointikohde, taidenäyttely ja syötävä puutarha

Asuntomessujen oheiskohteessa, Ankkapurhan kulttuuripuistossa, pääsemme tutustumaan historialliseen Anjalan kartanoon, siellä olevaan taidenäyttelyyn ja kartanon syötävään puutarhaan. Kartanon vanha kivinavetta on parhaillaan restauroitavana ja kuulemme, miten vuosisatoja vanha arvorakennus muunnetaan moderneiksi toimisto-, kokous- ja ravintolatiloiksi. Ankkapurhassa nautitaan kesälounas ja kahvit (omakustanteiset). 

Anjalasta matka jatkuu Kouvolan keskustaan, kävelykatu Manskille, jossa Viiraamon tiloissa on Asuntomessujen ja Kouvola Innovationin esittelyt. 

Korian Pioneeripuisto on sekoitus uutta ja vanhaa

Asuntomessualueena toimiva Korian vanha kasarmialue, Pioneeripuisto, on mielenkiintoinen yhdistelmä uusimpia sisustustrendejä, taloratkaisuja, piha- ja puutarhaelämyksiä sekä vanhaa pioneerihenkeä.

Päivän huipentumana ohjelmassa on Happoradion konsertti messualueella.

Ryhmälippu vain 17€

Matkan hinta jäsenyrityksien henkilöstölle ja aveceille on huomattavasti normaalihintaa edullisempi; ryhmähintaan 17€/hlö. (Pelkkä messulippu normaalihintaisena 26€/hlö.)
Hinta sisältää pääsylipun Asuntomessuille, Ankkapurhan Kulttuuripuiston esittelyn, messuinfon, bussikuljetuksen Kotka-Kouvola-Kotka sekä Happoradion konsertin. Lippu maksetaan käteisellä bussissa tai muussa matkanjohtajan ilmoittamassa paikassa, ryhmälippu edellyttää koko ryhmän yhtäaikaista sisäänmenoa messualueelle.

Asuntomessukäyntiin voi osallistua enää Kouvolasta tulemalla Anjalaan klo 12 tai Manskille Viiraamoon klo 14.00. Ilmoittaudu silti ennakkoon ja laita lisätietoihin, että tulet vasta Kouvolasta.

 

Asuntomessuretken ohjelma  

11.30 Lähtö Datariinasta, Kotkasta. Hurukselan kautta Anjalaan.
12.00 Tutustuminen Ankkapurhan kulttuuripuistoon Anjalassa. Lounas tai kahvit (omakustanteinen, ilmoita lounastatko ilmoittautumisen yhteydessä).
13.30 Lähtö Kouvolan keskustaan.
14.00 Kasarmialueesta moderniksi asuinalueeksi – Asuntomessujen infotilaisuus ryhmälle. Kouvola Innovationin esittely.
Paikka: Viiraamo, Kävelykatu Manski, Kauppalankatu 4, 2.krs
15.00 Bussi lähtee Asuntomessualueelle Korialle
Tutustuminen Asuntomessuihin omaan tahtiin
19.00 Happoradion konsertti messulavalla
noin 20.30 (konsertin päätyttyä) bussi lähtee takaisin Kotkaan

Peruutuspaikkojen tiedustelut 05 229 6100, kymichamber@kauppakamari.fi

Tutustu Ankkapurhan kulttuuripuistoon tästä

Asuntomessut Kouvolassa 2019


Paikka

Kouvolan Pioneeripuisto

Kouluaukio 1, Koria


Osallistumismaksu

Normaalihinta 17€

Tilaisuus on maksuton.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
17.7.2019 11:30 - 17.7.2019 21:00 14.5.2019 13:23 - 10.7.2019 0:00
Ilmoittaudu


Kouvolan Pioneeripuisto

Kouluaukio 1, Koria