if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Tapahtumat

Syyskokous 2.12.

Kauppakamarin syyskokous

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 150 vuotta, kun Kymenlaakson metsäteollisuus sai alkunsa neljällä paikkakunnalla; Kotkassa, Inkeroisissa, Kuusankoskella ja Verlassa.

Vuoden mittaan kauppakamarin tilaisuuksia on pidetty Kymenlaakson eri tehtailla; metsäteollisuusseminaari kesäkuussa UPM Kymillä, Metsäteollisuus ry:n ja kansanedustajaehdokkaiden tilaisuus MM Kotkamillsillä ja nyt kauppakamarin sääntömääräinen syyskokous pidetään Stora Enson Anjalankosken tehtailla Inkeroisissa.

Puhujavieraana syyskokouksessa on toimitusjohtaja  Risto E. J. Penttilä, Nordic West Office.

OHJELMA
10.00 Tervetuloa. Kymenlaakson kauppakamarin puheenjohtaja Juha Korhonen.
10.05 150 vuotta metsäteollisuutta – Stora Enson Kymenlaakson tehtaiden katsaus
10.25 Ruokakriisi, energiakriisi ja sota Ukrainassa? Uuden maailmanjärjestyksen vaikutukset Eurooppaan, Suomeen ja yrityksiin.
Risto E.J. Penttilä, toimitusjohtaja, Nordic West Office
11.15 Sääntömääräinen kokous ja muistamiset

Tilaisuuden päätteeksi lounastamme Tehtaankerholla.

Syyskokouksen esityslista ja kokouskutsu oheisessa laatikossa oikealla.

Lämpimästi tervetuloa Kymenlaakson kauppakamarin jäsenet ja yhteistyökumppanit.


Paikka

Stora Enso, Inkeroinen, Tehtaankerho

Majurintie 4 , Kouvola


Osallistumismaksu

Tilaisuus on maksuton.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
2.12.2022 10:00 - 2.12.2022 13:00 13.9.2022 14:38 - 27.11.2022 23:55
Ilmoittaudu

 Nordicwestoffice logoMiltä uusi maailmanjärjestys näyttää? Uusi kylmä sota? Globaali taantuma? Energiakriisi? Ruokakriisi? Ukraina? Taiwan? Nähdäänkö maailmantalouden elpyvän? Tai kriisi toisensa jälkeen?

Milloin maailmantalous elpyy? Mitä ovat pandemian ja Ukrainan sodan vaikutukset toimitusketjuihin, valuuttamarkkinoihin ja kauppasuhteisiin?

Risto E J Penttilän johtama Nordic West Office auttaa yrityksiä tunnistamaan niihin vaikuttavat globaalit voimat, valmistautumaan tulevaisuuteen ja stressitestaamaan strategioitaan.

Kansainväliseen politiikkaan erikoistunut asiantuntija ja filosofian tohtori Risto E.J. Penttilä on ajankohtaisohjelmista ja TV-uutisista tuttu kasvo, joka viikottain, usein lähes päivittäin, analysoi Ukrainan kriisin ja muuttuneen globaalin tilanteen vaikutuksia. Keskuskauppakamarin entisenä toimitusjohtajana Penttilä tunnistaa hyvin tilanteen heijastusvaikutukset yrityksiin ja Suomen talouteen. 

Nyt Kymenlaakson kauppakamarin jäsenillä on loistava tilaisuus kuulla ja keskustella Risto E. J. Penttilän kanssa omassa syyskokouksessamme Inkeroisissa. 


Stora Enso, Inkeroinen, Tehtaankerho

Majurintie 4 , Kouvola