if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Tapahtumat

Yritysjohdon kansainvälisen kasvun ohjelma syksy 2023

Työkaluja kasvun ja kansainvälistymisen johtamiseen

19.9.2023  I  10.10.2023  I  1.11.2023  I  6.2.2024

Yritysten kansainvälinen toimintaympäristö on muutoksessa. Poliittiset ja taloudelliset riskit ovat lisääntyneet kansainvälisillä markkinoilla. Samanaikaisesti yrityksille on avautunut uusia markkinamahdollisuuksia. Tämä asettaa erilaisia vaatimuksia yritysjohdolle. Yritysten kasvu, kansainvälistyminen ja monikulttuurisuus edellyttävät johtajalta uudenlaista taitoa ymmärtää muutosta ja toimia muuttuvissa olosuhteissa.

Keskuskauppakamarin Yritysjohdon kansainvälisen kasvun ohjelma laajentaa ja syventää yritysjohdon osaamista kansainvälistymisessä ja muuttuvan toimintaympäristön hallinnassa. Ohjelma tarjoaa näkemyksiä kansainvälisen toimintaympäristön kehityssuunnista, jotka vaikuttavat yrityksen toimintaan ja johtamiseen. Lisäksi tutustut uusiin markkinamahdollisuuksiin ja laajennat verkostojasi. 

Ohjelmassa on neljä moduulia, joista viimeinen on Keskuskauppakamarin Suuri vientipäivä 2024. Moduuleissa käsitellään kasvua ja kansainvälisyyttä eri näkökulmista, kuullaan huippuasiantuntijoita ja jaetaan käytännön yritysesimerkkejä. Ohjelman aikana yritysjohtajilla on mahdollisuus keskustella ja verkottua muiden osallistujien ja ohjelman asiantuntijoiden kanssa. Varsinaisen ohjelman lisäksi järjestetään erilaisia oheisohjelmia ja verkottumistilaisuuksia.

Ohjelma toteutetaan hybridimallilla, osallistujat voivat osallistua moduuleihin paikan päällä Helsingissä tai Teams-etäyhteyden kautta. Verkostoituminen on merkittävä osa ohjelman sisältöä ja osallistuminen paikan päällä tukee tätä parhaiten. Ohjelman toteutuksessa hyödynnetään digitaalista Howspace-työtilaa, joka tarjoaa materiaalit ja keskustelualustan ohjelmaan osallistuville.

Ohjelma on suunnattu yritysten johdolle, johtoryhmiin kuuluville, tuleville johtajille ja hallitusten jäsenille. Ohjelma on loistava mahdollisuus päivittää ja syventää omaa osaamista. Ohjelmaan otetaan 30 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

OHJELMA

Ohjelma tarkentuu keväällä 2023.

Moduuli I:
Markkinoiden muutos, geopolitiikka ja talous
Tiistai 19.9.2023 klo 12.00 – 17.00
Helsinki, paikka vahvistuu

Seminaarin teemoina:
– Ohjelman avaus ja tavoitteet
– Maailman tilanne, geopolitiikka
– Talouskatsaus
– Voittajien valmentaminen
– Yrityscase

Moduuli II:
Markkinoiden mahdollisuudet   
Tiistai 10.10.2023 klo 12.00 – 17.00
Helsinki, paikka vahvistuu

Seminaarin teemoina:
– Onnistu myynnissä
– Markkinakatsauksia maailmalta
– Tukea verkostojen rakentamiseen
– Yrityscase 

Moduuli III:
Vientirahoitus ja digitalisaation mahdollisuudet 
ICC Trade Finance Day
Keskiviikko 1.11.2023 klo 12.00 – 17.00
Helsinki, paikka vahvistuu

Seminaarin teemoina:
– Vientirahoitus ja kauppaprosessit
– Digitalisaation mahdollisuudet, digital trade
– Yrityscase

Moduuli IV:
Keskuskauppakamarin Suuri vientipäivä 2024
Tiistai 6.2.2024 klo 12.00 – 18.00
Helsinki, paikka vahvistuu

Ohjelmaan sisältyy tiistaina 6.2.2024 klo 12 – 18 järjestettävä Keskuskauppakamarin Suuri vientipäivä. Suuri vientipäivä on vuosittainen foorumi, joka tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden ymmärtää tulevaa kehitystä keskeisillä vientimarkkinoilla ja sen vaikutuksia yritysten strategiaan.

Ohjelman sisällöstä vastaavaa Keskuskauppakamarin kansainvälisten asioiden johtaja Lenita Toivakka. Ohjelman käytännön toteutusta hoitaa tapahtumatuottaja Karoliina Korhonen.

YHTEISTYÖSSÄ:

icc_finland2022_black_rgb_72dpi.png (15 KB)


Ohjelmaan sisältyy:

  • Teams-ennakkotapaaminen keskiviikkona 13.9.2023 klo 15.30, jossa kuulet ohjelman sisällöstä ja tutustut ohjelman osallistujiin sekä Howspace-työtilaan.
  • Ohjelmassa mainitut seminaarit kahvi- ja lounastarjoiluineen.

Osallistumismaksut: Kauppakamareiden jäsenyritysten osallistujille 2150 € + alv. 24 %, normaalihinta 2600 € + alv. 24 %. Teemme mielellämme pakettitarjouksen, mikäli yrityksestäsi tulee useampia osallistujia ohjelmaan. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksu- ja peruutusehdot: Laskutamme ohjelman osallistumismaksun ohjelman alkaessa. Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään 7 vuorokautta ennen ohjelman ensimmäistä seminaaria. Myöhäisemmästä peruutuksesta veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä: Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.

Maailma tarvitsee suomalaisten yritysten osaamista!
Lue Keskuskauppakamarin kansainvälisten asioiden johtajan Lenita Toivakan blogi tästä

#kansainvälisenkasvunohjelma

 Ensimmäiseen ohjelmaan osallistuneet kokivat kokonaisuuden hyödylliseksi. Palautetta osallistuneilta: 

”Inspiroivat puheenvuorot kovan luokan puhujilta yhdistettynä Suureen vientipäivään oli loistava kokonaisuus”
”Ajatuksia herättäviä puheenvuoroja”
”Sain paljon tietoa”

Tutustu myös muihin Keskuskauppakamarin järjestämiin yritysjohdon ohjelmiin tästä.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 2600

Jäsenhinta 2150


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
19.9.2023 12:00 - 6.2.2024 18:00 24.4.2023 11:40 - 13.9.2023 15:00
Ilmoittaudu