if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Tapahtumat

Kasvua ja vientiä liikenteen digitalisaatiosta. Verkkotapahtuma 3.3.

EU:n aloitteet liikenteen viherryttämiseksi luovat mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille ja startupeille. Keskuskauppakamari ja ITS Finland järjestävät tilaisuuden, jossa keskustelemme miten voimme hyödyntää suomalaista digiosaamista liikenteen murroksessa ja luoda liikennealasta uuden kärjen Suomen vientiteollisuuteen – liity mukaan!

Liikenneala on voimakkaassa murroksessa. Yksi murroksen voimista on ilmastonmuutoksen vastainen taistelu ja tarve leikata liikenteen aiheuttamia päästöjä. Meidän on vähennettävä päästöjä, ei lopetettava liikkumista. Digitalisaatio ja automaatio vauhdittavat murrosta ja niiden avulla voidaan kehittää asiakaslähtöisiä palveluita, parantaa liikennejärjestelmän tehokkuutta ja tehostaa logistisia kuljetusketjuja.

Liikenteen digitalisaatio on osa ratkaisua ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa. Samalla se on myös strategisen kasvun ja viennin toimiala, joka luo työtä Suomeen. Tilaisuudessa keskeisinä keskusteluaiheina ovat millaisia mahdollisuuksia EU:n aloitteet liikenteen viherryttämisestä tarjoavat suomalaisille yrityksille sekä miten voimme hyödyntää suomalaista digiosaamista liikenteen murroksessa ja luoda liikennealasta uuden kärjen Suomen vientiteollisuuteen.

Kiinnostavat alustukset pitävät:
Komission liikennepääosaston (DG MOVE) yksikönpäällikkö Isabelle Vandoorne
Euroopan parlamentin jäsen Henna Virkkunen
Pysyvän edustajan sijainen Minna Kivimäki, Suomen pysyvä EU-edustusto


Lämpimästi tervetuloa verkkotapahtumaan!

 

Ilmoittaudu viimeistään 2.3.2021.
Tilaisuus on maksuton. Osallistumislinkki toimitetaan tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Lisätietoja: Anne Pakkanen, Keskuskauppakamari, anne.pakkanen@chamber.fi, p. 045 898 6972


Osallistumismaksu

Tilaisuus on maksuton.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
3.3.2021 10:00 - 3.3.2021 11:30 15.2.2021 16:30 - 2.3.2021 15:00
Ilmoittaudu