if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Tapahtumat

Ruotsin markkinat ja pohjoisen investointipotentiaalin realisoituminen 4.11.

Kamarikahavit tarjoaa tietoa elinkeinoon vaikuttavista ajankohtaisista tekijöistä ja kiinnostavista teemoista. Ota kuppi kahvia ja istahda Teamsiin verkostojen ja päivänpolttavan tiedon ääreen!

Marraskuun kamarikahavit ovat osa kauppakamarien kansainvälistymisviikkoa.

Kamarikahavien ensimmäisen puheenvuoron pitää suomalais-ruotsalaisen (Finsk-svenska handelskammaren) kauppakamarin markkinaneuvoja Markku Sirviö.

Ruotsissa on käynnistynyt lukuisia suurhankkeita, ja uusia hankkeita suunnitellaan. Jos osallistuminen suurhankkeisiin kiinnostaa, niin tule kuulemaan minkälaiselle osaamiselle ja palvelulle on markkinarako Ruotsissa sekä konkreettiset toimenpiteet miten markkinoille pääsee ja mitkä ovat ensimmäiset askelmerkit.

Toisen puheenvuoron pitää Lapin kauppakamarin toimitusjohtaja Liisa Ansala, joka kertoo Kauppakamarin hankkeesta - Vihreän siirtymän teollinen strategia.

Lapin kauppakamarin selvityksen mukaan Lapissa on yli 17 miljardin euron investointipotentiaali, ja Pohjois-Ruotsin, Pohjois-Norjan ja Pohjois-Suomen investointipotentiaali on yhteensä noin 160 miljardia euroa. Pohjois-Ruotsin teolliset investoinnit toimivat pohjoisen veturina, mutta vastaavia mahdollisuuksia on myös Pohjois-Suomessa ja Pohjois-Norjassa. Erityisesti Pohjois-Ruotsin mittavat investoinnit kiinnostavat myös lappilaisia yrityksiä, joiden toiveena on löytää tie toteuttamaan investointeja.

Hankeen tarkoituksena on edistää investointipotentiaalin realisoitumista ja tukea alueen elinkeinon ja yritysten hyvää kehitystä vihreän siirtymän ja kestävän kehityksen hengessä.

LINKKI TILAISUUTEEN LÄHETETÄÄN OSALLISTUJILLE 3.11.


Osallistumismaksu

Tilaisuus on maksuton.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
4.11.2022 9:00 - 4.11.2022 9:50 21.10.2022 16:12 - 3.11.2022 15:00
Ilmoittaudu