if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Tapahtumat

Virtuaalivierailu tulevaisuuden Kantasatamaan. Verkkotapahtuma 23.3.

Tule virtuaaliselle tutustumismatkalle Kotkan Kantasatamaan

Haluatko nähdä, miltä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kotkan kampus ja Kotkan Tapahtumakeskus tulevat näyttämään? Nyt se on mahdollista virtuaalivierailun avulla.

Kotkan Kantasatamaan nousevista uusista rakennuksista, Xamkin kampuksesta ja Tapahtumakeskuksesta on tehty virtuaaliset mallinnokset. Rakennukset sijaitsevat virtuaalimaailmassa oikeassa ympäristössä ja tiiviisti vierekkäin – aivan kuten tulevaisuudessa on.

Virtuaalisella tutustumismatkalla on mahdollisuus tutustua Xamkin uuden kampuksen rakennukseen, eri kerroksiin, luokkahuoneisiin ja liikuntasaliin. Viereisessä tapahtumakeskuksessa on mahdollisuus nähdä muunneltavan tapahtumasalin kokonaisuus sekä muun muassa tasokas ravintola. Tilojen välillä voi virtuaalimaailmassa liikkua saumattomasti.

Tervetuloa tutustumaan tuleviin rakennuksiin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin! Lisäksi pääset tutustumaan virtuaaliseen satamalogistiikan turvapuistoon. Myös turvapuisto on osa kehittyvää kantasataman kokonaisuutta.

 
Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautuminen viimeistään 21.3.2021.
Osallistumislinkki virtuaalivierailulle lähetetään sähköpostitse vierailua edeltävänä päivänä.

Vierailu on suunnattu kauppakamarin jäsenyrityksille ja -organisaatioille.

Vierailu järjestetään yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kanssa. 

Lisätietoja virtuaalivierailusta: Projektipäällikkö Maarit Vahvanen, Digitaalinen talous, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, maarit.vahvanen@xamk.fi ja yhteyspäällikkö Sirpa Kantola-Pakkanen, Kymenlaakson kauppakamari, sirpa.kantola-pakkanen@kauppakamari.fi


Osallistumismaksu

Tilaisuus on maksuton.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
23.3.2021 14:00 - 23.3.2021 15:00 3.2.2021 15:30 - 21.3.2021 23:59
Ilmoittaudu

Virtuaalivierailun taustalla virtuaalimallinnokset ja pelimoottori

Viime vuoden lopulla päättynessä Xamkin ja Cursorin yhteishankkeessa Xlab -yhteys yrityksiin on kehitetty virtuaalimallinnosta kehittyvästä kantasatamasta. Kotkan uuden kampuksen lisäksi virtuaaliympäristöön on rakennettu yhteistyössä Kotkan kaupungin kanssa myös virtuaalista tapahtumakeskusta. Tiloissa pystyy liikkumaan saumattomasti tilasta toiseen.

Mallinnokset kehitettiin virtuaalisen arkkitehtuurin työkalu VirRakella ja yhdessä Unreal Engine -pelimoottorin kanssa luotiin toiminnallisuutta virtuaalisiin rakennelmiin.

virtuaalivierailu yhteistyokumppanit2