if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Tietosuoja


Tietosuoja Kymenlaakson kauppakamarissa

Kymenlaakson kauppakamari on sitoutunut suojaamaan palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä ja noudattamaan toiminnassaan tietosuoja- ja muita lakeja sekä hyviä tietosuoja- ja tietoturvakäytäntöjä. Verkkopalvelumme voivat sisältää linkkejä muiden yhtiöiden sivuille tai palveluihin, joilla on Kymenlaakson kauppakamarista erilliset, omat tietosuojakäytäntönsä.

Pyrimme oppimaan jäsenten ja muiden käyttäjien tarpeita ja luomaan heitä kiinnostavia palveluita. Käsittelemämme tiedot voidaan jakaa:

  • käyttäjän antamiin
  • julkisista lähteistä kuten kaupparekisteristä tai yleisesti saatavilla olevista lähteistä kerättyihin
  • palveluiden käytön myötä kerättyihin ja
  • analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.

Käytämme keräämiämme tietoja mm. kauppakamarilaissa (1.11.2002/878) tarkoitettujen tehtävien hoitoon, helppokäyttöisten, turvallisten ja personoitujen palveluiden tuottamiseen, asiakaskokemuksen parantamiseen, kohdennetumman markkinoinnin ja tehokkaan asiakaspalvelun kehittämiseen.

Tämä tietosuojalauseke kuvaa Kymenlaakson kauppakamarin henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat käytännöt. ”Henkilötiedolla” tarkoitetaan tietoa, joka on yhdistettävissä tiettyyn henkilöön.

Tutustu alla oleviin tietosuojaselosteisiin: ”Kymenlaakson kauppakamari / jäsenrekisterin tietosuojaseloste” ja ”Kymenlaakson kauppakamari / asiakkaita, potentiaalisia asiakkaita sekä sidosryhmiä koskeva tietosuojaseloste”. Nämä tietosuojaselosteet ovat samalla rekisteriselosteita ja henkilötietolain edellyttämiä informointiasiakirjoja.

Käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot käyttämällä palvelujamme. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja, käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää palveluitamme.

Tietosuojakäytäntömme päivitetään palveluiden kehittyessä tai lainsäädännön muuttuessa. Voimassaolevat tietosuojakäytäntömme löytyvät tältä sivulta.

Tutustu tietosuojaselosteisiimme alla