Jäsenedut


Ole osa laajaa kauppakamarilaisten verkostoa ja monta muuta hyvää syytä olla mukana kauppakamarissa – Ota jäsenedut käyttöösi!

JÄSENEDUT

1. Jäsentapahtumat ja verkottuminen

IMG 20190318 105408

 Kuva: Vierailu Finavialla ja tutustuminen Helsinki-Vantaan lentokentän toimintoihin huhtikuussa 2019

Kauppakamari järjestää runsaasti mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Jäsenyys tarjoaa kontaktipinnan ja verkostot, joissa tapaat maakunnan muiden yritysten ja elinkeinoelämän edustajia. Vuosittaisia tapahtumia ovat mm. vierailut eri yrityksiin, kauppakamariaamiaiset, vuosikokoukset keväällä ja syksyllä, Suhdannebarometritilaisuudet EK:n kanssa, huippuseminaarit syksyisin ja keväisin.
Kauppakamarin tilaisuuksissa on puhujina valtakunnan kärkinimiä ja huipputason asiantuntijoita.

2. Vaikuttaminen

IMG 20180912 123607

Järjestämme koko ajan tapaamisia niin valtakunnan kuin paikallistason poliitikkojen ja vaikuttajien kanssa. Kauppakamarin valiokunnassa voit vaikuttaa laajasti elinkeinoelämälle tärkeisiin asioihin ja lainsäädäntöön. Viime aikoina kohteina ovat olleet mm. tie- ja raideliikenteen hankkeet ja osaavan työvoiman saamisen edistäminen.

3. Edullisemmat koulutukset

IMG 20190826 091050

Jäsenenä osallistut koulutustilaisuuksiin huomattavasti edullisempaan jäsenetuhintaan. Kymenlaakson kauppakamari tarjoaa monipuolista ja korkealaatuista ajankohtaiskoulutusta mm. henkilöstöhallinnon, johtamisen, taloushallinnon, markkinoinnin ja viestinnän sekä kansainvälistymisen alueilla. 

4. Julkaisut ja selvitykset yrityksen käytettäväksi

kk talouskatsaus kuva

Kauppakamari tuottaa ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa yritysten käyttöön. Säännöllisesti ilmestyviä ovat mm. Talouskatsaus, Naisjohtajuusselvitys, katsaukset liikenneverkkoon ja kilpailukykytutkimukset. Suhdannebarometrin aineistot tarjoavat neljästi vuodessa täsmätietoa talouden tilanteesta ja yritysten näkymistä.

Ajankohtaiset kyselyt ja selvitykset tuovat jäsenistön äänen kuuluville ja antavat konkreettista, reaaliaikaista tietoa. Vuosittain tuotettava Vuosikirja on laaja katsaus menneeseen ja tulevaan vuoteen, sekä seutukunnan yritysten kattava kontaktihakemisto.

5. Viestinnän tuotteista täsmätietoa

kannet2

Jäsenenä saat säännöllisesti ajankohtaista ja tiivistä tietoa yritystoiminnasta eri näkökulmista. Tuoreet uutiset päivitetään verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan reaaliajassa. Sähköinen jäsentiedote on verkkolehdenomainen laaja lukupaketti, joka julkaistaan 7 kertaa vuodessa. Kauppakamari -printtilehti julkaistaan laajana lukupakettina neljä kertaa vuodessa.

6. Jäsentunnus 

FI 88x31mm3

Kauppakamarin jäsenenä saat käyttöösi jäsentunnuksen, jolla viestit asiakkaillesi ja sidosryhmillesi kuulumisesta kauppakamarijärjestöön ja luotettavasta toiminnasta niin yhteiskunnassa kuin yhteistyössä muiden yritysten kanssa. Jäsentunnuksen monet liittävät verkkosivuilleen osoitukseksi kuulumisesta arvostettuun elinkeinoelämän järjestöön. 

 7. Maksuton lakiasiainneuvonta

alexa kavasto

Jäsenenä sinulla on käytössäsi maksuttomat neuvontapalvelut. Yritystoimintaan erikoistuneet lakimiehet vastaavat kysymyksiisi mm. verotuksesta, sopimuksista ja kirjanpidosta.

8. Kansainvälistymisneuvonta ja kauppakamarin ulkomaanverkostostot

Kauppakamarijärjestö on kansainvälinen organisaatio. Lue lisää kansainvälisyyssivuiltamme.

9. Ulkomaankaupan asiakirjat

Kauppakamari myöntää ATA Carnet -tulliasiakirjat ja EY:n yleiset alkuperätodistukset sekä vahvistaa muita ulkomaankaupan asiakirjoja. Jäsenille ATA Carnet jäsenetuhintaan (-50 %).

10. Asiantuntijapalvelut

Kauppakamarin kautta löydät asiantuntija-apua pulmatilanteisiin, muun muassa tavarantarkastajat ja auktorisoidut kiinteistöarvioijat.

Banneri 2017

11. Ansiomerkit

Keskuskauppakamarin ansiomerkki on arvostettu huomionosoitus kiitokseksi pitkään töissä olleelle sitoutuneesta työstä. Ansiomerkit saat jäsenhintaan.

12. KauppakamariKauppa ja KauppakamariVerkko

valmentava mentorointi mockup2

KauppakamariKaupan kautta voit ostaa edullisia, ajankohtaisia kirjoja johtamistaidosta, taloushallinnosta, yritysjuridiikasta jne. KauppakamariVerkko puolestaan kokoaa kaikkien Suomen kauppakamareiden jäsenyritykset yhden sivuston alle.

Tule mukaan valtakunnalliseen verkostoon!

Jäsenemme ovat tyytyväisiä kauppakamarin toimintaan:

Kymenlaakso jasentyytyvaisyyskysely 2018