Jäsenedut

Vaikutusmahdollisuutesi kasvavat

Kauppakamarilla on laajat kontaktit päättäjiin. Maakunnan yritysten ja asukkaiden elinvoimaa edistävä vaikuttamistyö on tehokasta suuremmalla porukalla. Jäsenemme tapaavat päättäjiä ja yhdessä viemme asioita eteenpäin.

Uusia kontakteja kauppakamariverkostosta

Kaipaatko uusia yhteistyökumppanuuksia ja kokemusten vaihtoa muiden yritysten kanssa? Kauppakamari on yritysten verkosto. Kauppakamarin tilaisuuksissa, koulutuksissa ja kokouksissa laajennat kontaktiverkostoasi päättäjiin, oppilaitoksiin ja muihin yrityksiin.

Maksutonta laki- ja asiantuntijaneuvontaa

Jäsenenä yrityksesi saa kauppakamarin lakiasiantuntijoilta maksutonta neuvontaa verotukseen, henkilöstöhallintoon, sopimuksiin ja taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Edullisemmat koulutukset

Jäsenyrityksen koko henkilökunta kouluttautuu selvästi edullisempaan jäsenetuhintaan kuin ei-jäsenet. Järjestämme vuosittain kymmeniä koulutustilaisuuksia etänä ja livenä, aiheina yrityselämän eri osa-alueet.

Uutiskirjeet, Kauppakamari-lehti ja asiantuntijatietoa käyttöösi

Jäsenenä saat tuoretta tietoa sähköisen uutiskirjeen ja Kauppakamari-aikakauslehden kautta. Kauppakamarin katsaukset ovat aina käytettävissäsi, kun laadit esityksiä tai raportteja.

Neuvontaa kansainvälistymiseen

Kauppakamarijärjestön kautta saat neuvontaa ja valmiit kansainväliset verkostot avuksesi, kun mietit laajentumista uusille markkina-alueille.

Tapaa asiantuntijoita kauppakamarin tapahtumissa

Kauppakamarin live- ja verkkotilaisuuksissa tapaat asiantuntijoita, elinkeinoelämän edustajia ja poliitikkoja. Hyödynnä kontaktit.

Liity tästä jäseneksi –

Saat kauppakamarin jäsenedut ja palvelut heti käyttöösi.


  Jäsenyys on y-tunnuskohtainen.


  Valitse toimiala Tilastokeskuksen toimialaluokituksesta 2008  (Malli: Smart Energiapalvelut on energia-alan toimijoiden strateginen kumppani, joka tuottaa kilpailukykyä parantavia, erityisosaamista vaativia energia-alan palveluita.)


  Jäsenmaksu perustuu Kymenlaakson kauppakamarille ilmoitetun yrityksen vakituiseen henkilöstömäärään. Yhdistyksille, kunnille ja oppilaitoksille on omat jäsenmaksuhintansa.

  Laskutustiedot:


  Yhteyshenkilöt


  Yhteyshenkilöt saavat sähköpostitse mm. jäsentiedotteemme sekä tietoa tulevista koulutuksistamme ja jäsentilaisuuksista. Ilmoitathan yhteyshenkilön nimen, tittelin, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron.  Tietosuojaseloste