Liity jäseneksi

Kauppakamarin jäsenet ovat kymenlaaksolaisia yrityksiä ja niiden kanssa läheisesti toimivia oppilaitoksia, järjestöjä ja kuntatoimijoita. Jäseneksi voi liittyä mikä tahansa yritys tai muu organisaatio, joka toimii Kymenlaaksossa tai haluaa kehittää alueen yritysten hyvinvointia ja tulevaisuuden menestymistä

Täytä jäsenlomake ja liity mukaan verkostoomme

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit liittyä Kymenlaakson kauppakamarin jäseneksi. Hakemus käsitellään mahdollisimman pian. Ilmoitamme sähköpostitse, kun jäsenyys on voimassa.

Tule mukaan vahvaan vaikuttaja- ja asiantuntijaverkostoon!


  Jäsenyys on y-tunnuskohtainen.


  Valitse toimiala Tilastokeskuksen toimialaluokituksesta 2008  (Malli: Smart Energiapalvelut on energia-alan toimijoiden strateginen kumppani, joka tuottaa kilpailukykyä parantavia, erityisosaamista vaativia energia-alan palveluita.)


  Jäsenmaksu perustuu Kymenlaakson kauppakamarille ilmoitetun yrityksen vakituiseen henkilöstömäärään. Yhdistyksille, kunnille ja oppilaitoksille on omat jäsenmaksuhintansa.

  Laskutustiedot:


  Yhteyshenkilöt


  Yhteyshenkilöt saavat sähköpostitse mm. jäsentiedotteemme sekä tietoa tulevista koulutuksistamme ja jäsentilaisuuksista. Ilmoitathan yhteyshenkilön nimen, tittelin, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron.  Tietosuojaseloste

  Jaana Pirtilä
  Toimistopäällikkö. Jäsenpalvelut, asiakirjat, hallinto- ja talousasiat.

   0440 296 113