Kohoan yhteistyöverkosto järjestää ison hyvinvointitapahtuman Kohoassa huhtikuussa

Harri Gustafsberg ja Kari Ketonen

Buustia työhön ja tasapainoa elämään on luvassa suuressa hyvinvointitapahtumassa, joka toteutetaan Synergiakeskus Kohoassa huhtikuussa. Tapahtuman toteuttaa Kymenlaakson kauppakamarin vetämä yhteistyöverkosto. Lavalla nähdään muun muassa tuoreen, huippusuositun Luottomies-elokuvan tähti Kari Ketonen.

Synergiakeskus Kohoassa toimivat Kymenlaakson kauppakamari, Kouvola Innovation, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk ja Kymen Yrittäjät ovat puhaltaneet yhteen hiileen jo aiemminkin, mutta lähes vuosi saman katon alla Kohoassa on tiivistänyt yhteistyötä ja sen tuloksena yleisölle on luvassa terveyteen ja työhyvinvointiin pureutuva iso hyvinvointitapahtuma. Boostia & Balanssia -hyvinvointitapahtuma toteutetaan 17.4. Synergiakeskus Kohoan tapahtuma-areenalla.

– Viime vuoden Boostia & Balanssia -tapahtuman hyvät palautteet kantautuivat myös Etelä-Kymenlaaksoon, ja saimme uutena yhteistyökumppanina mukaan Kotka-Haminan elinkeinoyhtiö Cursorin. Uutena toimijana mukaan lähti myös Kymenlaakson hyvinvointialue, joka tuo tapahtumaan hyvän lisän lakisääteisten palvelujen piiristä, kertoo Marika Kirjavainen.  

Tapahtumassa kuullaan iltapäivän aikana asiantuntijaluentoja niin ikään yhteistyökumppaneina toimivilta terveysalan yrityksiltä Mehiläiseltä, Terveystalolta ja Kotkan Työterveydeltä sekä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoululta. Luvassa on vinkkejä ja toimintamalleja, miten työhyvinvointiin, omaan terveyteen ja jaksamiseen voi panostaa.

Boostia & Balanssia -tapahtuman keynote-puhujina ovat näyttelijä-ohjaaja Kari Ketonen ja valmentaja-kouluttaja Harri Gustafsberg, jotka sparraavat ottamaan oman potentiaalin hyötykäyttöön ja torjumaan stressiä itsetuntemuksen avulla.

Kari Ketonen ja Harri Gustafsberg ovat kaksikkona tunnettu DiscoveryPlus-kanavan ”Komppania Ketonen ja Gustafsberg” -ohjelmasta, jossa julkisuudesta tutut osallistujat saavat kattavan sotilaskoulutuksen ja psyykkisesti ja fyysisesti haastavissa tehtävissä oppivat jatkuvasti uutta itsestään ja toisistaan.

Molemmilla on kattava ymmärrys stressistä ja sen merkityksestä suoritukseen, olipa sitten kyseessä hengenvaarallinen poliisityö, suorassa lähetyksessä miljoonayleisölle esiintyminen tai mikä tahansa työn tai yksityiselämän haaste, jossa yksilön taidot halutaan sataprosenttisesti palvelemaan asetettuja tavoitteita.

Harri Gustafsberg on entinen poliisin karhuryhmän, operatiivinen johtaja ja kouluttaja. Nykyisin hän toimii yrittäjänä, valmentajana ja kouluttajana.

Kari Ketonen paitsi palkittu näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja, myös laillistettu YET-psykoterapeutti. Hänen erikoisosaamistaan psykoterapiakontekstissa on kehon ja mielen yhteyden ymmärtäminen.

Taukojumppaa järjestää Kaakon työhyvinvointiverkosto. Koko tapahtuma-ajan osallistujat saavat tietoa ja vinkkejä osallistuvien terveysalan yritysten ja muiden toimijoiden ständeiltä.

Kymenlaakson kauppakamarin toimitusjohtaja Marika Kirjavainen on tyytyväinen yhteishenkeen, jolla tapahtumaa on suunniteltu.

– Näinkin mittavan tapahtuman järjestelyt eivät olisi olleet mahdollisia ilman sitä hyvää yhteistyöverkostoa, joka Kohoassa toimii. Saman katon alla toimiessa on helppo kokoontua ideoimaan koko keskustaa elävöittävää toimintaa ja kaikki tuovat oman tietotaitonsa ja panoksensa yhteen. Uskomme, että yleisö löytää paikalle, ainakin olemme keskellä kaupunkia, Kirjavainen muistuttaa.

Tapahtuman järjestävät Kymenlaakson kauppakamarin kanssa Cursor, Kouvola Innovation, Kymenlaakson hyvinvointialue ja Kymen Yrittäjät. Mukana yhteistyössä ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Kotkan Työterveys Oy, Mehiläinen ja Terveystalo, jotka tukevat tapahtumayhteistyötä asiantuntijapanoksellaan.

Tapahtuma on maksuton ja avoin yleisölle, mutta järjestelyjen takia tarvitaan ennakkoilmoittautuminen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Kategoriat:Tapahtumat