KAUPPAKAMARIN KEVÄTKOKOUS

Ajankohta ja paikka

Alkaa
13.5.2024
Päättyy
13.5.2024
Ilmoittautuminen on päättynyt.
Tapahtumapaikka
Synergiakeskus Kohoa, kokoustila Visio
Kauppalankatu 13
45100 Kouvola
Suomi

Kymenlaakson kauppakamarin kevätkokous 13.5. klo 10.00

Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten tilinpäätös ja vuosikertomus. Tervetuloa verkostoitumaan muiden yritysten ja europarlamentaarikkojen kanssa sekä seuraamaan ajankohtaista EU-vaalitenttiä.

Ohjelma
10.00 Sääntömääräinen kevätkokous
10.40 Kokouskahvit
11.00 EU-vaalitentti
12.15 Buffet-lounas kevätkokouksen osallistujille

Kevätkokous on maksuton ja avoin kauppakamarin jäsenyrityksille ja yhteistyötahoille. Tarjoilujen vuoksi tarvitaan ilmoittautuminen 8.5. mennessä.

Kokousasioiden jälkeen kauppakamarin, maakuntaliiton ja Pohjois-Kymen Paasikivi-Seuran kutsumat mepit EU-vaalitentissä.

Toimittaja Markku Laukkasen tentattavina ovat Eero Heinäluoma (SDP), Elsi Katainen (Kesk.), Ville Niinistö (Vihr.), Henna Virkkunen (KOK) sekä Kouvolasta Euroopan Parlamenttiin pyrkivä Ville Kaunisto (KOK).

EU-parlamentissa tehdään isoja Suomea koskevia päätöksiä, jotka vaikuttavat jokaisen suomalaisen arkeen. MIljoonat eurooppalaiset voivat vaikuttaa yhdessä eurooppalaisen demokratian tulevaisuuteen EU-vaaleissa 6. – 9.6.2024. Suomesta valitaan 15 jäsentä EU-parlamenttiin.

Tervetuloa kuulemaan, mitä mieltä ehdokkaat ovat vaikkapa metsien ennallistamisasetuksesta ja pullonkorkkidirektiivistä. Tiiviissä tentissä selvitetään ehdokkaiden kannat niin tuleviin esityksiin kuin tehtyihin päätöksiin.

EU-vaalitentin järjestävät yhteistyössä Kymenlaakson kauppakamari, Kymenlaakson liitto ja Pohjois-Kymen Paasikivi-Seura. Vaalitenttiin ei tarvitse ilmoittautua, mutta kevätkokoukseen toivomme tarjoilujen takia ilmoittautumista alla olevalla kaavakkeella.

Muutokset ovat mahdollisia.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat