LUOTTOMIES-ELOKUVA: ALL IN

Ajankohta ja paikka

Alkaa
21.2.2024
Päättyy
21.2.2024
Ilmoittautuminen on päättynyt.
Tapahtumapaikka
TRIO 123, Kotka
Kotkankatu 9
48100 Kotka
Suomi Sijainti kartalla.

21.2. klo 17.30 – 20.00 TRIO 123, Kotka

Tilaisuus on täynnä ja ilmoittautuminen päättynyt.

Osittain Pyhtäällä kuvattu Luottomies-elokuva on tiheärytminen, suositun tv-sarjan maailmalle ja kerrontatyylille uskollinen, koko perheen komedia. Tarinan opetus on, että helppoja ja nopeita voittoja ei ole. On vain erittäin nopeita tapoja sotkea asiansa totaalisesti.

Kymenlaakson kauppakamari ja Pyhtään kunta järjestävät yhdessä maksuttoman leffaillan. Ota siis luottomiehesi tai -naisesi mukaan ja tule nauttimaan kanssamme huumorilla höystetystä elokuvasta.

Ilmoittautuminen päättyy 18.2.2024. Saliin mahtuu rajoitettu määrä osallistujia.
HUOM! Vaikka järjestelmä antaa ilmoittautuessasi vahvistuksen ilmoituksen vastaanottamisesta, niin ilmoittautumisten mahdollinen ruuhkautuminen saattaa mahdollistaa yli sallitun osallistujamäärän menevät ilmoittautumiset. Tarkistamme ilmoittautumisjärjestyksen manuaalisesti ja saat lopullisen vahvistuksen vielä sähköpostitse Janitalta tai Marikalta ennen tapahtumaa.

Kauppakamarin jäsenet huomioittehan, että haluamme tarjota mahdollisuuden osallistumiseen mahdollisimman monelle eri taholle, joten kiintiö per taustaorganisaatio on yksi (1) henkilö oman luottohenkilönsä kanssa. Jokaisen osallistujan täytyy tehdä oma ilmoittautuminen.

Ovet aukeavat klo 17.30 ja elokuva alkaa klo 18.00. Elokuvan kesto on 90 min.

Muutokset ovat mahdollisia.

Tommi Mäkinen-Renwall (Antti Luusuaniemi) haaveilee ylennyksestä ja sen mukana tulevasta palkankorotuksesta. Hieman hövelin Tommin tavoitteena on ostaa unelmien omakotitalo vaimonsa Harrietin (Maria Ylipää) kanssa. Tommin pomo (ja samalla appiukko) Johan Renwall (Taneli Mäkelä) vaatii kuitenkin, että Tommin on ensin todistettava paineensietokykynsä. Naapurissa asuva luottomies Juha ”Juhis” Manner (Kari Ketonen) keksiikin lennokkaan tavan, jolla Tommi voi osoittaa kylmäpäisyytensä. Tästä ei tietenkään seuraa toivottua lopputulosta, ja kasvonsa menettänyt, epätoivoinen Tommi päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä. Avioliittokin on vaarassa. Tommi ryhtyy pääomasijoittajaksi vähäisellä ymmärryksellä, ja aluksi tulokset ovat lupaavat… Kunnes lopulta ollaan totaalisen pulassa, ja tarvitaan jälleen Juhiksen suoraviivaista ongelmanratkaisukykyä.

Ohjaaja Kari Ketonen on tunnettu näyttelijä ja rakastettu koomikko, jonka tunnusomainen, lakoninen ja tarkkanäköinen huumori on näkynyt Luottomies-sarjassa ja pääsee nyt esille toivotun pitkän elokuvan muodossa.

Toinen pääroolin esittäjä ja elokuvan vastaava tuottaja Antti Luusuaniemi on Suomen suosituimpien näyttelijöiden joukossa. Suositun Luottomies-sarjan lisäksi hän on yksi todella suositun Syke-sarjan päänäyttelijöistä ja sitäkin kautta hänellä on paljon eri ikäisiä faneja.

Lähde: Filmikamari.fi ja Luottomieselokuva.fi

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat