Hyvä tietää koulutuksistamme

Miten ilmoittaudun kauppakamarin koulutukseen?
Koulutuksiimme ilmoittaudutaan Kauppakamarikaupassa. Rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään verkkokauppa laskee automaattisesti jäsenetuhinnan, mikäli organisaationne on kauppakamarin jäsen.

Mitä tarkoittaa jäsenhinta?
Kauppakamarin jäsenenä organisaationne edustajat osallistuvat koulutuksiimme selkeästi normaalia osallistumishintaa edullisemmin.

Mitä koulutuksen hintaan kuuluu?
Osallistumismaksuun sisältyvät ohjelman mukainen luento, materiaali ja lähikoulutuksessa tarjoilut. Koulutus laskutetaan jälkikäteen ja lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä mainittuun laskutusosoitteeseen.

Miten saan koulutusmateriaalit?
Koulutusmateriaalit jaetaan sähköpostilinkin kautta viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä.

Miten voin osallistua koulutuksiin?
Järjestämme lähi-, etä- sekä hybridikoulutuksia ja osallistumistapa on selkeästi kerrottu kunkin koulutuksen tiedoissa.

Onko ilmoittautuminen sitova?
Osallistumismuoto on sitova tila- ja tarjoiluvarausten vuoksi ja ruokahävikin välttämiseksi. Joudumme vahvistamaan tilat ja tarjoilut palveluntarjoajillemme reilusti etukäteen.

Voinko peruuttaa ilmoittautumiseni koulutukseen?
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. Mikäli peruutat osallistumisesi 7-13 vuorokautta ennen koulutusta, veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Viikkoa tai sitä lähempänä peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. 

Järjestäjän oikeudet muutoksiin?
Koulutustemme järjestämisen ehtona on vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelma- ja hinnanmuutoksiin. Järjestäjällä on oikeus perua koulutus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaille sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen koulutuksen ajankohtaa.
Hybridikoulutuksissa pidätämme oikeuden myös toteutusmuodon muutokseen. Mikäli lähiosallistujien vähimmäismäärä ei täyty, koulutus toteutetaan etänä. Informoimme tästä asiakkaita noin viikkoa ennen koulutusta.

Voinko vaikuttaa kauppakamarin koulutusten sisältöön tai toteuttamiseen?Mielipiteesi on meille tärkeä. Toivomme sinun vastaavan koulutuksen palautekyselyyn. Kaikki palautteet ovat arvokkaita ja auttavat meitä suunnittelemaan koulutuksia, jotka vastaavat juuri sinun toiveitasi!

Katja Laitinen
Palvelupäällikkö
+ 358 440 296 112