Tilauskoulutus

Hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö on yksi yrityksen tärkeimmistä voimavaroista. Järjestämme yrityskohtaista koulutusta jäsenyritystemme toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Räätälöidyllä koulutuksella kehitätte henkilöstönne osaamista juuri niillä taidoilla ja asioilla, joita tarvitsette muuttuvan työelämän haasteisiin – tämä investointi maksaa itsensä taatusti takaisin.

Tilauskoulutus pähkinänkuoressa

  • Sopivin sisältö – valitse kiinnostava aihe olemassa olevasta tarjonnastamme tai ehdota koulutusta täysin uudesta aiheesta.
  • Tehokkain toteutusmuoto – hybridi-, lähi- ja etäkoulutukset: valitse juuri teille sopivin toteutusmuoto. 
  • Kesto ja aikataulu – koulutus voidaan suunnitella organisaationne aikataulun mukaisesti – pari tuntia, puoli päivää, koko päivän koulutus tai monen koulutuspäivän kokonaisuus.
  • Paikka – koulutus voidaan järjestää yrityksenne omissa tiloissa, kauppakamari voi järjestää viihtyisän kokoustilan tai koulutus voidaan toteuttaa verkossa.
  • Eturivin kouluttajat – käytössämme ovat maan parhaat kouluttajat, joka takaa korkean tason ja laadukkaan oppimiskokemuksen.
  • Kilpailukykyinen hinta jäsenyrityksillemme – koulutuksen hintaan vaikuttavat osallistujien määrä sekä koulutuksen kesto. Mitä suurempi ryhmä, sitä edullisempi hinta/osallistuja.

Valikoimistamme löydät kurssit ja koulutukset eri teemoista

Koulutussisältöjä voidaan hyödyntää sellaisenaan tai muokata niiden pohjalta uusi kokonaisuus. Voit ehdottaa myös täysin uutta koulutusaihetta – me rakennamme teille laadukkaan kokonaisuuden.

Kaipaatko koulutukselle eri ajankohtaa, opetusmuotoa tai sijaintia?

Pyydä tarjous tilauskoulutuksesta. Keskustellaan tarpeistanne ja siitä, kuinka voimme auttaa.

Katja Laitinen
Palvelupäällikkö
+ 358 440 296 112